8 неща, които един истински мъж НЕ би направил


8 неща, които един истински мъж НЕ би направил
Снимка: iStock/Guliver

Много жени не могат да определят кой мъж е истински зрял и кой не e. А всяка жена има нужда от отговорен партньор до себе си. Тогава как да го открием? Трябва да имате предвид, че възрастта не е фактор. Има други по-важни неща, за които да следите. Приготвили сме няколко неща, които един истински мъж никога НЕ би направил.

1. Не критикува

Той е наясно със себе си и с това коя жена обича. Ако е с вас, то наистина държи на връзката ви. Няма да ви критикува, за да подхрани собственото си его. За него сте перфектна, въпреки всичките ви недостатъци. Един истински мъж приема жената до себе си такава, каквато е.

2. Не бяга от проблемите

Истинският мъж умее да се справя с трудностите с лекота и без скандали. Не бяга, когато има проблеми, а ги решава по дипломатичен начин чрез разговори. Също така премисля действията си и не предизвиква проблеми без причина.

3. Не навлиза в личното ви пространство

Ако връзката ви е силна и се обичате достатъчно, няма какво да криете един от друг. Въпреки това може би има неща, които не искате да споделяте с него. Ако е достатъчно зрял, той няма да навлиза в личното ви пространство и да ви притиска. Няма да се опитва тайно да чете съобщенията ви или да ви следи. Това са действия, които биха предприели незрели мъже, които не знаят как да се държат в една връзка.

4. Не ви лъже

Един истински мъж никога не би оставил жената до себе си да вярва в нещо, което е лъжа. Той ще бъде напълно откровен с нея дори истината да не й хареса. Именно това го прави специален.

любов

5. Не мисли само за днес

Ако той е зрял, няма да харчи всичките си пари, без да се замисля за следващия ден. Истинският мъж прави планове. Също така той мисли и за общото ви бъдеще и съвместните ви планове.

6. Не мисли, че да покажеш емоциите си е слабост

Един мъдър мъж не се притеснява да показва чувствата си и да прави романтични жестове. Ако не е пораснал достатъчно, той ще крие чувствата си и може би дори ще го е срам да прави романтични жестове.

7. Не ви посяга

Един зрял мъж никога не би посегнал на жена, независимо колко е ядосан. Психическият тормоз е дори по-пагубен, затова никога не би прибегнал до подобни действия.

8. Не ви пренебрегва заради приятелите си

Никога няма да ви постави на второ място. Няма да ви кара да се чувствате пренебрегната заради приятелите му. Разбира се, той има нужда да се вижда с най-близките си хора, за да споделя проблемите си и да разпуска, но ако е достатъчно зрял, няма да се влияе прекалено много от съветите им. Истинският мъж има собствено мнение, а гледната точка на приятелите му е просто друг ъгъл, от който да погледне ситуацията.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама