Ако имате приятелка от 10 години, сте истинска късметлийка


Ако имате приятелка от 10 години, сте истинска късметлийка
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте били приятели с някого повече от 10 години, тогава трябва да се радвате, защото приятелството ви е издържало изпитанието на времето. Може да имате много приятели, но не всеки е толкова специален, колкото човека, за когото си мислите, когато четете това. Най-хубавото на приятелството е, че то остарява като хубаво вино - колкото по-старо е, толкова по-добре! Ето какво го прави толкова важно и прекрасно.

Познавате се наистина добре

Ако сте приятели с някого повече от 10 години, няма начин той да не ви познава истински, както и вие него. Всъщност, в голяма част от случаите „другарчето“ ви знае какво би било най-добре за вас, преди дори да сте го осъзнали. Не можете да скриете нищо и се разбирате без думи.

Разстоянието не може да ви попречи

Понякога животът има различни планове от вас и в крайна сметка се оказвате далеч един от друг. Но хубавото е, че това няма да навреди на стойността на приятелството ви.

Винаги можете да разчитате един на друг

Дори да не сте се виждали със седмици, знаете, че във всеки един момент някой ви пази гърба. Семейните ангажименти и работата могат да ви „саботират“, но в крайна сметка дружбата ви надделява.

Знаете най-дълбоките си тайни

Вие сте отворени един с друг и дори да не сте чувствителен тип човек, вероятно споделяте повече, отколкото повечето хора знаят за вас.

Знаете и най-срамните си истории

10 години е дълъг период от време, в който със сигурност сте били свидетели или главни участници в някои наистина смущаващи моменти. Но за съжаление, приятелите никога не ви позволяват да забравите тези неудобни истории - дори да са се случили преди цяла вечност!

Били сте си опора в най-важните моменти

Дипломиране, повишение на работа, бракове, рождени дни, раждане на деца – не сте изпуснали нито един важен момент от животите си. Дори и да сте невероятно заети, няма начин да пропуснете събитията в живота на най-добрия си приятел.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама