До мъжа, който промени живота ми

  • До мъжа, който промени живота ми
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 21.12.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Това е за мъжа, който ми носи усмивки, който ми дава смисъл. Това е за теб. Ти, който не си просто мой партньор, а другата половинка от сърцето ми!

Когато те срещнах, бях несигурна... Почти не вярвах в любовта. Всеки има такива моменти, в които думите за пеперудите в стомаха му се струват дори смешни. А сега... сега пеперудите си пърхат там, всеки път, когато те видя, когато те чуя. Твоята упоритост и твоята искреност ми върнаха вярата. Накараха ме да повярвам във втория шанс и в истинската любов

Когато се сетя за живота, за всичко, което се случва около нас, се страхувам, толкова много. Но щом ме прегърнеш, чувствам закрила. Мило ми е, топло ми е, хубаво ми е! Когато те срещнах, дори не си представях, че ще мечтая за дом, за щастие, за семейство. Сега всеки път, когато те погледна, виждам нашия дом, нашето щастие, нашето семейство.

Понякога ми е трудно да те чакам да кажеш "Да, искам да станеш моя жена!" или пък "Толкова много искам да съм баща на децата ти!". Понякога ми е тъжно, но мисълта, че един ден аз ще бъда твоята жена, твоята гордост, твоето "Да, докато смъртта ни раздели", ме кара да се усмихна. Мисълта, че нашето малко човече ще ни вика "мамо" и "татко", ме кара да се усмихвам и да чакам този миг...

Защото знам, че един ден ти ще бъдеш най-добрият татко на света и най-прекрасният съпруг. Защото, когато те срещнах, нямах дори и малка представа за какво ще мечтае сърцето ми след години, но знаех едно - че тази любов трябва да се случи, защото тя може да се превърне в любовта на живота ми! 

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.