До всички мъже, които нараних през живота си


До всички мъже, които нараних през живота си
Снимка: iStock/Guliver

Ще ми се да можех да кажа, че знаехте с какво се захващате. Но не всичко е такова, каквото изглежда. Нараних ви, да, но вие сами бяхте решили, че имате резервни части за душата ми и можете да я „поправите”, сякаш е някаква стара кола.

Не сте ли чували? Наранените хора нараняват други. Вие видяхте и моята добра страна. Точно тази страна, която всички харесват и кара мъжете да искат да бъдат с мен, а жените да завиждат. Въпреки това, аз ви казах, че има и други неща под повърхността, които остават невидими за простото око.

Не мислихте, че момиче като мен може да има и грозна страна, нали? Такава, която сякаш крещи „не се доближавай до мен”? Затова се гмурнахте в дълбокото. И останахте. Разбира се, не исках да ви казвам, че сърцето ми е студено. Просто ви предупредих, че това няма да завърши добре.

Вие ме обичахте, не мога да бъда толкова сляпа, за да не го забележа. Сбърках, че ви сравнявах постоянно с Него. Но всички правят грешки, нали? Вие, че останахте, а аз, че не ви дадох шанс да залепите счупеното. Бяхте прекалено добри, дори толкова, че все още мисля, че не съм ви заслужавала.

Простете ми, че в главата ми беше такава каша ( и все още е). Но хората порастват и се променят, виждат грешките си от дистанцията на времето. Искрено се надявам вашият ред да дойде и да срещнете жена, готова да заличи спомена за мен.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама