До всички жени, които се страхуват да обичат отново

  • До всички жени, които се страхуват да обичат отново
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 17.07.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Позната история – срещнахте страхотен мъж, влюбихте се, всичко вървеше прекрасно, докато той не разби сърцето ви. И ви боли, дори и физически. И независимо колко време минава, продължавате да плачете и да търсите изход от дупката, в която сте попаднали. Повярвайте ни, време е да натиснете бутона "play" и да вкарате живота си в релси. Време е да се съсредоточите върху това, което наистина искате за себе си. Време е да се "излекувате".

Страхувате се да пуснете нов човек в сърцето си. Страхувате се, че ще трябва да му кажете всичките си тайни, всичките си странни навици и всичките си мечти. Страхувате се, че ще ги хвърли в кошчето или ще ги използва срещу вас. Страхувате се, че той отново няма да се отнася с вас, както заслужавате. Ето защо бягате. Всеки път, когато някой иска да стигне до следващия етап от вашата връзка, вие намирате перфектното оправдание и бягате през глава. Страхувахте се, че няма да бъде толкова романтично и мощно, колкото сте искали. Страхувахте се да отворите сърцето си

Истината е, че животът никога не е такъв, какъвто го планираме в главите си. Понякога ни върти страшни номера и ни оставя с отворена уста. Никога не знаете кога може да срещнете любовта на живота си. Затова всички се спъваме по собствения си път и просто продължаваме да се опитваме, докато достигнем нашето щастие. Освободете се от всякакви съмнения, колебания, глупави екзистенциални въпроси и поемете риск, без да се страхувате.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.