Най-добрият начин да обичате? Забравете правилата!


Най-добрият начин да обичате? Забравете правилата!
Снимка: iStock/Guliver

Най-добрият начин да обичате някого е да го обичате без набор от правила. Обичайте го без да следвате правилата, които сте свикнали да следвате. Обичайте го така, както искате да сте обичани. Обичайте ги без дневен ред. Бъдете себе си с тях. Покажете истинското си аз. Покажете им най-доброто, защото в края на деня любовта ви е отражение на това кой сте вие, а не кои са те.

Най-добрият начин да обичате някого, е да му дадете сърцето си, без да очаквате същото в замяна. Не става въпрос за запазване на резултата. Не става въпрос за равнопоставеност. Не става въпрос за това, което той може или не може да направи за вас.

Даването е същността на любовта. Даването е основата на истинската връзка. Даването е освободително. Дайте, защото даването ви прави по-богати. Дайте, защото това дава благословия. Дайте, защото някои хора може би са имат отчаяна нужда от вашата любов и любезност, дори ако не могат да отвърнат. Дайте, защото това ви прави по-силни.

Най-добрият начин да обичате някого е да го обичате, сякаш никога не сте били наранявани или приемани за даденост или измамени, защото всеки човек заслужава истински шанс. Човекът, който никога не е бил досаден със сърцето си или с думите или любовта си. Човекът, който никога не се е страхувал да отвори сърцето си или да даде на някого да влезе. Човекът, който никога не е играл игри и не е изпращал смесени сигнали.

Всеки човек заслужава любовта, която сте дали на всички грешни.

Най-добрият начин да обичате някого е да го обичате по начина, по който ви казва сърцето. Защото, въпреки че сърцата ни не винаги знаят какво е най-доброто за нас, а понякога те ни заблуждават, а понякога ни лъжат, те също могат да ни отведат до мястото, където принадлежим. Карат ни на места, за които никога не сме мислели, че ще отидем. Те ни дават магически живот, когато се уреждахме като обикновен. Те ни показват красивата страна на нас самите, която нашите умове никога не биха разкрили. Те ни дават такава любов, която никога не сме знаели, че имаме в себе си. Любов без ръководство. Безплатна любов, която завладява всяка част от тялото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама