До жената, която е по-успешна от мъжа си

  • До жената, която е по-успешна от мъжа си
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 04.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Спечелили сте повишение. Имате нова кола. Получили сте признание. Всичко това е резултат от вашата упорита работа, всеотдайност и ангажираност. И би било хубаво, ако вашият мъж може да се зарадва за вас. Но дори да не му е лесно, това е окей. Наистина.

Знайте, че постиженията ви са резултат от ежедневната ви борба. Онези дни, в които дори не искахте да ставате от леглото, но въпреки това го направихте. Не само се показахте на работа, но и я "опитомихте". Онези дни, когато напрежението беше непосилно, а вие бяхте на косъм да се откажете, но не го направихте, защото това не сте вие.

Всички тези неща, а и още стотици други ви донесоха успеха, който имате днес. Вие сте достойни за него! Вашият мъж може да не е бил свидетел на всичко това. На ежедневните малки борби, които понякога ви карат да се съмнявате в себе си, но все пак продължавате напред, защото знаете, че това е пътят. Вие сте безмилостни.

И така, избършете сълзите си и вдигнете главата си високо. Защото мъжът ви може да е центърът на вашата лична вселена, но не е центърът на вашия успех. Той е само е единствено ваш!

Заслужавате човек, който е уверен в себе си, дори и да не е достигнал същото ниво на успех. Който може да се гордее с вас, амбицирайки себе си. Който е готов да ви построи пиедестал тухла по тухла. Но е необходим истински мъж, за да получите такъв човек. А през това време вие бъдете жената, която винаги сте искали да бъдете!

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.