Един ден ще откриеш себе си в някой друг

  • Един ден ще откриеш себе си в някой друг
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 30.05.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Един ден ще срещнеш някой, който ще е различен от всеки друг. Първият път, когато се видите един друг, ще се почувстваш така, сякаш го познаваш от години. Ще усетиш, че той те вижда наистина, че може да прочете тайните ти и да разбере думите в мълчанието ти. Ще усещаш присъствието му в стаята, още преди да си го видяла с очи.

Да откриеш своя огледален образ в друго човешко същество е нещо магично. Тук не става дума за сродни души, а за истинско „огледало”. Когато любовта ти към този човек се отразява обратно и те връхлита с целия си блясък. И ще си сигурна, че докато този човек е до теб, той ще свети с най-ярката светлина, ще се бори с демоните ти и ще озари тъмните места в душата ти, от които се опитваш да избягаш.

Този човек ще ти покаже света – както хубавото, така и лошото. Той не иска да живееш в балон и да гледаш през „розови очила”, но пък ще имаш спокойствието, че е винаги до теб и ще ти дава силата, за да се пребориш с лошото. Да намериш себе си в друг човек е един от най-редките и най-трансформиращи подаръци, които някога ще получиш. Защото този човек ще ти даде отговорите на всички въпроси и ще ти покаже пътя.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.