Как се сбогуват силните жени

  • Как се сбогуват силните жени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 06.03.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Силната жена казва „сбогом” по различен начин, тъй като не е обикновена. Тя няма да плаче дълго време, няма да съди предишните ви грешки и няма да ви принуди да останете. Тя познава добре раздялата, защото е силна, благодарение на нея.

Тя ще ви позволи да си тръгнете, защото знае идеално, че хората са „временни”, спират и си тръгват, някои се застояват, но животът продължава дори и без тези, които е обичала. А той вече й е отнел твърде много любими хора и не може да прекара дните си в самосъжаление…

Тя ще уважи решението ви да си тръгнете, защото разбира, че заслужавате да бъдете щастливи и да изследвате целия свят толкова дълго, колкото можете. Една силна жена знае, че трябва да оцелее сама и никога няма да разчита на друг, само защото сърцето й е разбито. Знае, че вниманието и привързаността са нещата, които не трябва да се искат от другите, те се дават само по желание.

Силната жена е наясно, че всяко сбогуване е последвано от ново начало. Тя е безстрашна и знае, че ще бъде достатъчно смела, дори малко безразсъдна, за да отвори отново сърцето си, въпреки че е била ранявана милиони пъти. Тази жена винаги ще запази надеждите си живи, тъй като вярва, че има хора, които няма да я оставят, каквото и да се случи.

Вашата раздяла ще бъде нейното гориво, за да преследва неудовлетворените си цели и мечти. Тя не само ще оцелее, но и ще постигне мечтите си. Силната жена знае как да каже „сбогом” и го прави завинаги.

 

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.