Към жената, която все чака ТОЙ да се промени

  • Към жената, която все чака ТОЙ да се промени
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 07.10.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

В случай, че сте забравили или пък никой не ви го е казвал достатъчно скоро, нека ви напомня – заслужавате партньор, който да ви дава всичко, с което разполага. Или поне да поддържа баланса във връзката, отвръщайки ви с това, което вие му давате. Не забравяйте дори за миг, че сте силна и сърдечна жена. Отделете време да намерите някой, който ще оцени тези ваши качества. Не се фокусирайте върху това, че ще бъдете сами, а се научете да бъдете със себе си.

Хората имат склонност да приемат каквото им дадеш, а често, когато сме заслепени от любов, оцеляваме емоционално на подхвърлени огризки. С щедри пръсти раздавате от времето си в очакване той най-накрая да се обади. Слагате живота си на пауза, докато той вземе решение как да оползотвори времето ви.

Когато протегнете ръка, за да помогнете, разберете, че не всеки ще прояви същата любезност, каквато вие сте демонстрирали. Не всички на този свят са отгледани да имат щедра, слушаща и търпелива душа като вашата.

Не бъдете жената, която все чака нещо във връзката да се промени, той да се промени или съдбата ви да се промени. Отделете време да видите на кои хора наистина им пука за вас и кои само чакат да видят какво имате да им предложите. Позволете си да зададете границите, които е трябвало да поставите много отдавна. Знайте, че е полезно да казвате „Не“. Няма нищо срамно в това да накарате другите да изпълняват своята роля. Не е ваша вината, ако някой се държи зле, но е ваша отговорността, ако позволявате това да случва, чакайки промяна.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.