Любовта се намира в смеха


Любовта се намира в смеха
Снимка: Thinkstock/Guliver

Погледни се в огледалото. Виждаш ли линиите на смеха около устните и очите си? Това са белезите на любовта. Тези фини бръчки са най-важните татуировки, които ще получиш през целия си живот.

Когато ги погледнеш, надявам се да виждаш красотата и историята, която стоя зад всяка една линия. Разговорите посред нощ с любимите приятелки, сподавеният в сълзи смях, когато е трябвало да бъдете тихи и сериозни, семейните празници, които всеки път се превръщат в истинска комедия. Надявам се, че тези бръчки ти напомнят за чувството да се смееш, докато коремът те заболи.

Тези спомени за отминали весели дни са подаръци от Вселената - белези и напомняния за любов, която кара сърцето ви да се раздува, да става по-голямо, отколкото изобщо сте мислили, че може да бъде. Защото истинската любов се намира в смеха.

Когато се смеете, това е магия. Когато се смеете с любими хора, това е най-приятният звук в целия свят. Чудили ли сте се как звучи любовта? Ето го отговора.

Понякога мислим, че най-големите любовни истории идват от драмата, трагедията и сълзите. Не, най-истинската любов е тази, скрита зад шегите и смеха. Тази, която може да победи всички злини и перипетии с добро. Тази, която има силата да погледне иронично над нещата и да се надсмее на света. Няма нищо по-интимно на този свят от смеха на двама влюбени. Може би всички останали разбират защо те се смеят, а може би не. Но така или иначе, няма значение, защото смехът не е за хората - той е само за тях двамата. В този смях вие се виждате един друг, чувате се, вие сте заедно. И именно смехът държи най-големите любовни истории здраво стъпили на земята.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама