Най-красивите любовни послания


Най-красивите любовни послания
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че любовта не трябва да се показва с думи, а с действия. Никога не бива да обещаваме нещо, което после няма да можем да изпълним. Въпреки това, кой не обича да чува красиви и искрени думи, изречени с нежност от любимия човек.

Вярваме, че думите имат сила, която може да накара усмивката ви да изгрее, а сърцето ви да затупти от любов! Ето и едни от най-красивите любовни послания, изричани някога:

Мислех си, че най-щастливият ми ден беше онзи, в който те срещнах и се влюбих в теб, но се оказа, че най-щастливият ми ден бе, когато ми обеща, че ще останеш с мен завинаги, до края на дните си!

***

Обичам те с всичката сила, с всичката свежест на първата и последна любов. Без теб животът и светът за мене губят своя интерес. Само ти ми даваш сили и ми показваш колко красив е светът!

***

Когато за първи път те видях, спря дъха ми.

Когато започна да говориш с мен, аз не можех да мисля.

Когато ме попита, аз не можех да отговоря.

Когато ме погледнеш, не мога да видя нищо друг, освен теб - моя единствена любов!

***

Най-доброто нещо, което съм направил в живота ми, е това, че те срещнах, най-добрият подарък, който съм получил в живота ми, е твоята любов. И най-доброто нещо, което някога ми се е случвало е, че те обичам!

***

Любовта си има своите възходи и падения. Но аз никога не съм тъжен за повече от минута, тъй като мисълта за теб в живота ми винаги носи голяма усмивка на лицето ми. Обичам те!

***

Твоята любов се чувства и това е което ме отвежда по-високо, отколкото съм бил преди. Твоята любов ме държи жив и твоето докосване е моето блаженство скъпа моя любов.

***

Ако затворят очите ми, аз пак ще виждам лицето ти. Ако затворят устата ми, аз пак ще пиша любовни послания за теб. Ако запушат ушите ми, аз пак ще чувам гласа ти. Но сърцето ми никой не може да промени, защото те обичам!

***

Казват, че всеки човек сам пише своята история. Аз имах късмета да пиша заедно с теб. Нашата история е най-красивата, защото е написана с любов!

***

Ти си момичето с усмивка на слънце. Твоят глас е като лъч надежда. Ти можеш да запълниш живота с всички цветове на дъгата. Ти си като ангел пазител от небето. Най-отговорно ти заявявам – Аз те Обичам!

***

Целият свят изглежда напълно различно място. Всичко това се случва като красива моя мечта. Аз съм толкова влюбена в теб. Днес аз ти обещавам, че ще те ОБИЧАМ ВЕЧНО!

***

От мига, в който те видях, аз се влюбих в теб. Ти стана моето момиче, моята сбъдната мечта, моята вяра, моята опора, моя жена. За всичко това, искам да ти благодаря!

Ние пътуваме с тебе към едно измерение.

Там, където няма проблеми, няма граници, недоверие.

Там, където можем да сме искрени, искащи.

Там, където можем да сме истински, питащи.

Там, където можем да се слеем изцяло.

Да станем един живот, една мисъл и едно тяло.

Там, където времето спира и мига е безкрайност.

Там, където злото умира, там е нашата цялост.

***

Заради теб ще оцелея, ще ме има. За тялото не трябва много храна и вино, а твоята любов ще бъде лек, любими. Така ще преживеем всяка дълга зима.

***

Не се омъжваш за някого, с когото можеш да живееш. Омъжваш се за някого, без когото не можеш да живееш. Моят живот си ти!

***

Помолих Господ за цвете, той ми даде градина. Помолих го за река, той ми даде океан. Помолих го за ангел, той ми изпрати теб! 

***

В момента, в който те видях за първи път, помислих, че те познавам от цяла вечност. Нека вечността е наша и винаги бъдем заедно.

***

Пишейки своята приказка, изведнъж се появи ти и се превърна в главния герой. Искам да бъда с теб до последната си страница.

***

И ще избера теб, в стотици животи, в стотици светове, във всяка версия на реалността – ще те открия и ще те избера.

***

Знаех от мига, в който те срещнах, че има нещо в теб, от което се нуждая. Оказа се, че не е нищо в теб. А си просто самият ти...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама