Най-любимите нестандартни пози на зодиите – част 1

  • Най-любимите нестандартни пози на зодиите – част 1
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 09.07.2018 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Ако имате нов партньор, който се чудите как да подлудите под завивките или пък искате да разнообразите дългогодишната си връзка, може би астрологията ще ви помогне. Ето и кои са любимите пози на всяка зодия, за които тайничко си мечтае вашата половинка.

Овен

Овните са първични, страстни и би им допаднал по-грубият и бърз секс. . Ако искате да съблазните човек от този огнен знак, може да заложите на кучешката поза – има достатъчно адреналин, страхотна гледка и може да бъде доста спонтанна.

Телец

Телците са „класиците” на зодиака. Независими и щедри, те не си падат по твърде екстравагантните пози, но пък една по-разчупена класика би им допаднала много. Опитайте мисионерската с аксесоари като белезници, вратовръзки, шалчета и каквото имате под ръка.

Близнаци

Близнаците имат въображение, енергия и биха приели радушно всякакво разнообразие в секса. Те обичат да откриват нови пози, а не да изпробват вече съществуващи такива. Легнете на ръба на леглото, така че да можете да поставите ръцете си на пода. Оставете партньора ви да проникне отзад и се забавлявайте!

Рак

Раците са нерешителни и често сменят предпочитанията си – понякога са груби, друг път – чувствени. В случай, че имате партньор, роден под този знак, може да пробвате обратно яздене, ако предпочитате поза, която не е толкова интимна.

Лъв

Лъвовете обичат любовната игра, почти колкото самият секс. Те се забавляват, подлудявайки „жертвата” си и карайки я да се чуди какво следва. За тях е подходящо да разнообразят тази увертюра с масаж с горещо олио, например, а съществената част отново да съдържа елементи на игра, например ролева.

Дева

Хората от тази зодия могат да бъдат изключително прецизни и аналитични. За да ги накарате да се наслаждават повече, от колкото да мислят, препоръчваме поза "изправен тигър". Застанете на ръце и крака, както за кучешката поза, но трябва да сте на ръба на леглото. Мъжът е изправен зад вас.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.