Не си губи времето с половинчати хора


Не си губи времето с половинчати хора
Снимка: iStock/Guliver

Винаги съм давала на хората около себе си възможности. Възможност да ме опознаят, възможност да подобрят отношението си. Смятах, че пространството и времето са причината едни отношения да се развиват. Вече знам, че това не е точно така.

Ако правите всичко възможно една връзка, било то приятелска или романтична, да се получи от самото начало, никога няма да разберете къде точно стоите с някого. Повярвайте ми, не искате отношения, които се основават на фалшивите ви представи за друг човек. Единственото нещо, което ще получите, е разочарованието.

Когато започвате нова връзка, стъпвайте леко. Ако само вие инициирате сериозни разговори, бягайте. Ако този човек не се възползва от възможността да ви опознае напълно, откажете се. Отношенията трябва да бъдат взаимни. Действията говорят толкова силно, колкото и бездействията.

Знаем, че понякога е трудно да оставиш зад гърба си дългогодишни приятели и връзки, но това може да е най-доброто. Бъдете обективни към себе си. Животът е кратък. Времето ни на тази земя е ограничено. Не губете времето си с половинати хора. Не бъдете и вие половин човек – почти щастлив, почти усмихнат, почти влюбен. Спрете да губите ценно време за хора, които нямат значение. Имаме толкова много моменти и шансове в живота, че е наистина глупаво да ги хвърляме зад гърба си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама