Първите признаци на изневярата

  • Първите признаци на изневярата
    Дата:
Дата: 01.11.2017
Iwoman.bg

Ако се притеснявате, че мъжът ви ви изневерява може да разберете кои са първите признаци за това. Австралийската компания Lipstick Investigations е събрала първите сигнали, показващи, че мъжът вече обръща внимание и на друга жена.

Първият признак, е че той започва да се грижи повече за себе си, по-често да се бръсне, променя гардероба и парфюма си, пише БГНЕС.

Освен това "кръшкачите" прекарват повече време със смартфона си, на който може да пристигнат необичайни съобщения. Като правило достъпът до смартфона се блокира с парола.

„Ако хората са виновни, те може да се ядосат. Мъжът често използва такъв начин да излезе от къщи”, отбелязва Кинг. Според експерта поведението на неверните съпрузи е трудно да бъде наречено рационално.

Също така такива мъже започват по-често да се задържат на работа или навън до по-късно, намирайки различни оправдания за това. Експертът отбелязва, че към изневяра сочат признаци като увеличена активност - в интернет - в социалните мрежи или по-често теглене от банковите карти.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.