Сродната душа не те допълва, а те вдъхновява да допълниш себе си

  • Сродната душа не те допълва, а те вдъхновява да допълниш себе си
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 26.09.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Сродната душа не е човек, който трябва да те допълни. Не, това е някой, който ви вдъхновява да завършите себе си.

Сродната душа не съди за вас по вашите недостатъци. Тя вижда всички онези малки части от вас, които са били счупени от живота, всички белези от битките, които водите. Сродната душа избира да застане до вас, но не за да ви излекува. А за да ви насърчи да продължите напред, да преборите страховете и вътрешните си демони, а не да ги "замитате под килима".

Сродната душа е някой, който ви кара да предизвикате себе си. Някой, който вижда потенциала, който тече във вените ви и който ви показва на какво сте способни. Този човек ви помага да отворите очи и да видите себе си по начин, по който никога не сте успели да се видите.

Сродната душа е човек, който не се страхува от вашето израстване. Не изпитва нужда да ви затвори в златна клетка, за да ви предпази да се превърнете в това, за което винаги сте били предопределени. Напротив, той ще направи всичко по силите си, за да ви види как разпервате криле.

Ето защо истинската сродна душа не ви допълва, а ви вдъхновява да завършите себе си. Това е човекът, който поддържа вашата посока, който ви мотивира и насърчава да се променяте, да се преоткривате, докато не се почувствате наистина щастливи от това, което сте.

-------------------------------


#ОстаниВкъщи, бъди отговорен!

iWoman e с теб!

Всичко ново за коронавируса - ТУК!

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.