Влюби се в някой, който те кара да се вълнуваш всяка сутрин

  • Влюби се в някой, който те кара да се вълнуваш всяка сутрин
    Дата: Снимки: iStock/Guliver
Дата: 02.12.2019 Снимки: iStock/Guliver
Iwoman.bg

Когато слънцето започне да изгрява и слънчевите лъчи достигнат до вашата възглавница, дано лежите до някой, който открадва дъха ви всяка сутрин. И когато се обърнете към него, пеперудите в стомаха ви да започнат да пърхат жизнерадостно, а лицето ви да се озари от усмивка. А вие да се чувствате благодарни, защото сте будни точно в този момент, до точно този човек.

Влюбете се в някой, който ви кара да се чувствате развълнувани от всяка следваща сутрин. Когато решите най-накрая да станете от леглото и да се подготвите за работа, започнете дните си с думи за любов. Започнете забързания нов ден с миг на признателност.

Влюбете се в някой, който ви кара да се вълнувате сутрин. В човек, с когото можете да си говорите за всичко и нищо, но и с когото можете да пиете кафе в пълна споделена тишина.

Влюбете се в някой, който ви кара да се вълнувате сутрин. Когато уикендът настъпи, а вие нямате планове, останете още малко. Може би няколко минути, може би час или два. Насладете се на свободата, която идва с лежането сутрин, без да сте притиснати от спешни ангажименти.

Влюбете се в някой, който ви кара да се вълнувате сутрин. Който ви кара да се наслаждавате дори на обикновената купа с овесени ядки. Оставете се на любовта да ви обгърне за добро утро.

Влюбете се в някой, с който искате да започвате всеки нов ден. В някой, който подхранва и следобеда, и вечерта ви, и сънищата ви. Влюбете се в някой, който ви кара да се чувствате развълнувани от живота.

Instagram

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.