Жените, които най-силно привличат мъжете


Жените, които най-силно привличат мъжете
Снимка: iStock/Guliver

Забелязали ли сте, че има жени, които някак успяват да привлекат представителите на мъжкия пол само с поглед или движение. Те излъчват някаква особена енергия, притежават магнетичност, на която господата не могат да устоят. Ето ги и тях:

1. Жени, които правят първата крачка

В миналото е било странно една жена да поеме подобна инициатива, но в днешно време това не е така. Жените, които правят първата крачка, изключително силно привличат всеки представител на мъжкия пол. Това кара мъжете да се чувстват поласкани, а тези жени изглеждат още по-секси в очите им.

2. Умни жени

Мъжете мразят някой да ги превъзхожда, но определено харесват умни жени, които знаят какво правят с живота си. Ако иска да контролира половинката си, той търси по-глупави жени, разбира се. Но тези, които желаят пълноценна връзка, харесват умните и ерудирани жени. Когато мъжът е мотивиран да успее и има големи очаквания за бъдещето си, той търси жена, която да е на неговото ниво. Жена, с която може да води разговори на високо интелектуално ниво и може да му бъде опора във всеки момент.

3. Жени, които се грижат за телата си

За един мъж е много важно жената да тренира и да е във форма. Определено не харесват такива, които са немарливи относно тялото си.

4. Независими жени

Мъжете харесват жени, които знаят точно какво искат и как да го постигнат. Независимите и силни жени, които могат сами да се справят с живота си, определено са много по-привлекателни.

5. Жени, които са готови да изпълнят всичките им фантазии

Жените, които са готови да експериментират в леглото, изключително много привличат мъжете. Такива, които не се срамуват да говорят за секс и са готови да изпълнят всичките им фантазии в леглото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама