Ако мъжът до вас прави тези 6 неща, само ви използва


Ако мъжът до вас прави тези 6 неща, само ви използва
Снимка: iStock/Guliver

Ако забележите тези неща във връзката си, това означава, че имате отношения с мъж, който ви използва. И определено не го заслужавате.

Той прави планове с вас в последния момент

Нека бъдем честни, той вероятно е имал някакви планове с приятелите си, но тъй като са го прецакали, ви се е обадил, защото не иска да бъде сам. Вие сте неговият последен вариант и той предпочита да прекара известно време с вас, отколкото да се прибере вкъщи и да скучае.

Той не ви представя като своя приятелка

Ако той не ви представя на близките си като своя приятелка, това е защото не ви вижда като такава. Това е знак, че вероятно има някоя друга (или повече от една), но иска да ви държи като опция. Той не смята, че сте важна и не иска да ви запознава с хората, които са от значение за него.

Той ви търси само когато иска

Ако той ви изпраща съобщения само късно през нощта, когато е пил, казвайки, че му липсвате и че иска да сте близо, това означава, че не сте нищо повече от плячка за него. Просто ви използва, за да получи това, което желае. Изобщо не иска да се ангажира с нещо сериозно. Той играе игри, но от вас зависи колко дълго ще се примирите с тях.

ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ ПРАВЯТ ТЕЗИ НЕЩА

Не иска да се среща с приятелите ви

Дори да сте му казали, че в живота ви има хора, които са изключително важни за вас, той няма желание да се срещне с тях. Всъщност дори не проявява интерес да ви опознае по-добре. Той просто иска да сте там, когато има нужда от вас, и да го оставите на мира, когато му трябва пространство. Ако видите тези знаци, трябва ясно да му обясните, че не сте неговата марионетка и не може да прави каквото си поиска с вас.

Той изчезва и не се свързва с вас

Мъж, който е до вас, ще ви предупреди, ако няма да е на разположение, защото знае, че ще се тревожите. Но ако изчезне за няколко дни и се държи нормално, когато се върне, трябва да знаете, че той не ви уважава. Такъв човек никога няма да ви обича. Ако той прави всички тези неща в началото на връзката ви, можете да си представите какво ще бъде, след като нещата станат по-сериозни.

Той полага нулеви усилия, за да ви спечели

Той мисли, че не трябва да полага усилия, за да ви спечели. Иска вие да свършите цялата работа. И след като направите всичко това, ще каже, че не е най-подходящият за вас и ще си тръгне. Работата е там, че наистина не знае какво иска. Той е просто разглезено момче, което иска да получи всяко момиче, но никога не може да се ангажира сериозно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама