Ако вярвате в тези 2 неща, връзката ви няма да продължи


Ако вярвате в тези 2 неща, връзката ви няма да продължи
Снимка: iStock

Ако вярвате, че да сте съвместими с партньора си означава, че всичко трябва да се получава естествено, е сигурен начин към провал. Убеждението, че успехът на връзката не изисква усилия, лишава връзката от огъня, който трябва да гори. Толкова много връзки превръщат техния огън на любов в пепел, само защото двойката вярва, че да си влюбен означава никога да не правиш нищо изискващо. Ако вие или вашият партньор вярвате в тези две неща, връзката ви няма да се увенчае с успех:

1. Вярвате, че вашият партньор трябва да чете мислите ви

Хубаво е партньорът ви да знае какво мислите, чувствате и имате нужда, както и обратното. Истината е, че не всички двойки могат да четат мисли. Дори времето заедно не помага. По-скоро дългосрочните взаимоотношения създават илюзия за прозрение, която далеч надхвърля действителното прозрение.

20 малки неща, които веки заслужава от една връзка

Качеството на връзката ви зависи от способността ви да разбирате партньора си и обратното. Тайната да се разбираме по-добре не идва от четенето на мисли, а чрез упоритата работа да поставим партньорите си в позиция, в която те могат да ни кажат мнението си открито и честно.

2. Вярвате, че трябва да сте съгласни един с друг

Това вярване се свързва добре с „четенето на мисли“. Въпреки че вие двамата говорите един и същ език, и двамата сте израснали в море от различни преживявания. Това прави невъзможно взаимното съгласие с всички житейски ситуации.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама