Дамите предпочитат телевизията пред секса


Дамите предпочитат телевизията пред секса

Много мъже се оплакват, че жените им често не са настроени за любовни ласки и си измислят какви ли не оправдания, за да се измъкнат. Ново проучване показа, че дамите предпочитат да прекарат нощта пред телевизора, в готвене на вкусно ястие или дори в четене на книга, отколкото да правят секс с партньора си.

Шест пъти повече дами (39%) предпочитат да прекарат вечерта пред телевизора, а само 6 на сто избират креватните упражнения. За нещастие на мъжете телевизията не е единственото нещо, което жените предпочитат пред секса. Четенето на книга, приготвянето на обилна вечеря, разкрасяването и дори наваксването на изостанала работа в офиса заемат по-високо място в списъка с предпочитаните от жените дейности спрямо секса с половинката.

Само една на десет жени заявила, че не може да живее без секс спрямо една трета от мъжете, а една на пет жени казали, че не могат без любимите си предавания по телевизията. От анкетираните 2000 представителки на нежния пол една на всеки пет заявила, че е отказвала предложение за излизане вечер, за да гледа телевизия, като една пета от тях използвали извинението, че имат главоболие.

Седем от десет жени признали, че предпочитат да прекарат вечерта в пижамата си, гледайки телевизия, пред това да се качат на токчета за вечер навън. 40% от дамите казали още, че предпочитат да гледат любимото си предаване по телевизията сами, за да могат напълно да се съсредоточат в него, а 18% говорели с приятели, докато гледали телевизия, използвайки смартфони или компютри.

Представителките на нежния пол избрали певеца Гари Барлоу за звездата, до която най-много искат да се сгушат, докато гледат телевизия на дивана си. В топ пет влизат още Алън Кар, принц Хари, Джеймс Кордън и Борис Джонсън. Запитани на коя героиня от малкия екран биха искали да приличат, мнозинството дами избрали Рейчъл от сериала "Приятели".

"С приближаването на зимата не е изненадващо, че вечер у дома е предпочитана. Изглежда, че примамливите нови сериали или шансът да гледат предаване, за което всички говорят, побеждават излизането в студа", заяви Гордън Кац, директор на телевизия NOW, която поръчала изследването.

За разлика от жените, мъжете са по-настроени за секс през зимата, отколкото през лятото. Една от причините в разликата в нивата на възбуда вероятно е фактът, че през зимата кожата се вижда по-малко, а това прави съзирането й по-необичайно и възбуждащо. През лятото, когато са на плажа и дами в бански костюми се виждат на всеки ъгъл, мъжете се нуждаят от по-голям стимул, за да се възбудят. Друго възможно обяснение е, че хормоните на мъжете варират в зависимост от сезона и те просто се възбуждат по-лесно, когато времето е студено.

Източник: БГНЕС

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама