Дневен хороскоп - 24.11


Дневен хороскоп - 24.11

Най-добрите дни са тези, в които нищо не те ядосва, всичко върви по план и накрая на деня те чака черешката на тортата. Днес е един от тези дни за няколко от зодиите. Малки пречки ще попречат на други, за да се насладят пълноценно на втория ден от седмицата. Пожелаваме ви повече усмивки и по-малко тревоги.

Дневен хороскоп за Овен

Днес няма да имате и минута свободно време или поне такова за себе си. Това всъщност е добре, защото в  главата ви се появяват кофти мисли. Сега, както никога, имате нужда да се потопите в работа до уши.

Дневен хороскоп за Телец

През този ден се обадете на старите си приятели, които не сте виждали и чували отдавна. Независимо колко работа имате, те заслужават вниманието ви. Разчистете плановете си и намерете ден и час, в който да се видите.

Дневен хороскоп за Близнаци

В този ден е добре да се вслушате в неизказаните думи. Четете по очите и между редовете. Някой ще се опита да ви предаде информация по един необикновен начин, защото сте много специални за него.

Дневен хороскоп за Рак

Днес може да бъдете наречени „опасни“ в пълния смисъл на думата. В преследването на мечтата си ще минавате през хора и намерения. Дали тази цена не е прекалено висока, обаче? Опитайте се да не нараните никого.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес може да имате въпрос за решаване. В този случай може да си позволите да се доверите на интуицията ви. Количеството информация, свързана със случая е  прекалено много и няма да имате време, да я анализирате цялата.  Бъдете по-скептични.

Дневен хороскоп за Дева

Днес се опитайте да не давате никакви обещания. Колкото и да ви се иска да дадете думата си, някои обстоятелства няма да ви позволят да я спазите. Може да изразите намеренията си, но без да бъдете категорични. Ще е за ваше добро.

Дневен хороскоп за Везни

Днес за вас ще бъде по-ценно да изберете ролята на слушател. И без това имате нужда да си починете малко в говоренето. Колко по-внимателно слушате, толкова повече интересни и полезни неща за себе си ще разберете.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес нещо няма да върви както трябва. Една среща ще се провали, а вие сте я проиграли в главата ви хиляди пъти. Разочарованието ще ви обземе. Прехвърлете вниманието си върху друго нещо.

Дневен хороскоп за Стрелец

Урокът, който ще ви донесе днешния ден е да не предявявате към другите претенции за неща, които вие самите не изпълнявате. Преди всичко се научете да отговаряте за собствените си действия.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ще бъдете изкушени да  произнесете фразата:“Казах ли ти?“. Помислете, обаче какво друго ще ви донесе тя освен ваше лично удовлетворение. Напълно възможно е да паднете в нечии очи.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес всяка минута ще ви е ценна. Не може да си позволите да си пилеете времето напразно или за мимолетни неща. Някой заслужава вниманието ви повече от всякога. Дарете му от времето си – той ще ви се отблагодари.

Дневен хороскоп за Риби

В този ден най-добре останете в сянка. Няма нищо лошо това. Позицията ви за виждане ще е по-добра и може да видите нещо, което преди ви е убягвало. Освен това ще си спестите някои погрешни действия ако останете в светлината на прожекторите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама