Дневен хороскоп - 27.11


Дневен хороскоп - 27.11

Дневен хороскоп за Овен

Днес ви очакват промени. Напълно неочаквани и мащабни. Те може да не ви засегнат пряко, но ще бъдете потресени от случилото се. Опитайте се да запомните всеки детайл от случилото се. Не всеки става свидетел на подобно нещо.

Дневен хороскоп за Телец

Днес внимавайте да не излезете от предварително предначертания ви план. В противен случай ще имате един много дълъг петък, а може да остане работа и за почивните дни. Ако искате по този начин да се отървете от други ваши задължения – това  е друг въпрос.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес последното нещо, което трябва да правите е да си позволите да проявите егоизъм. Изключително неподходящ ден за това. Прегрешенията ви към околните ще бъдат преувеличени и ще се помнят дълго.

Дневен хороскоп за Рак

Ако не искате неприятности днес – говорете и действайте по-малко. Няма как да се бъркате в кацата и да не се нацапате. Изкушението не е толкова голямо, колкото си мислите. Направете си планове за вечерта, които да ви разсейват приятно.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес денят ще ви донесе удовлетворение.  През последните дни сте се трудили усърдно. Ако имате възможност помислете за почивка. Два-три дни предпразнична отпуска ще ви зареди за истински стойностните неща в живота ви.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ще ви се иска да зададете много въпроси, но без останалите да разберат защо точно ги поставяте.  За да излезете „сухи“ от ситуацията много внимателно подбирайте думите си. А може би е най-добре да бъдете искрени.

Дневен хороскоп за Везни

Днес не е ден за решаването на финансови въпроси. Освен това не си позволявайте много покупки. Всичко, което е свързано с пари ще има неясен завършек. Вземете си храна от вкъщи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес намеренията ви ще са най-искрени, но трябва да допуснете мисълта, че този, на когото искате да помогнете може да има други желания. Не се обиждайте, а уважете мнението му. Дори само желанието ви за помощ ще бъде високо оценено.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес неустоимо ще ви привлича водата. Вашата задача е да не се подавате на това странно желание. Бъдете внимателни при плуване и ел. уреди в банята. Не пийте вода от чешмата или друг съмнителен източник.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес не позволявайте да бъдете прекалено подозрителни. Това може да нарани някого, а вие не целите това. Дори да имате своите съмнения, най-добре ги запазете за себе си и направете всичко възможно да не ви проличи, че изпитвате недоверие.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес е ден, в който може да си позволите повече свобода. И на вас ви е позволено понякога да плувате по течението. Сменете посока и се насладете на лекотата. Не всичко в този живот е наречено да е  трудно.

Дневен хороскоп за Риби

Днес пред вас внезапно ще изникне въпрос, който ще подложи на съмнение статуквото. Ако усещате, че свободата ви е ограничена, няма как да заглушите гласа си. Ако просто ви е скучно – не задълбавайте.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама