Дневен хороскоп за четвъртък 10.12


Дневен хороскоп за четвъртък 10.12

Денят ще бъде изпъстрен с много емоции, които ще отиват от едната в другата крайност. Трябва да умеем да се справяме с тях и да не позволяваме на негативните емоции да направят деня ни лош. Ние ви пожелаваме успешен ден!

Дневен хороскоп за Овен

Днес звездите ви съветват да изпеете нещо романтично на половинката ви, независимо дали може да пеете или не. Ако чак толкова много се притеснявате от изпълнението ви може да пуснете запис, но няма да е същото. Да не забравите цветята и виното.

Дневен хороскоп за Телец

Днес е ден, в който не бива да прекалявате в нищо. В същото време ще изпитвате безпокойство. Запитайте се имате ли реална причина за това. Ако не – игнорирайте тревожността и се заемете с колкото се може повече работа, за да разсеете мислите си.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес е ден за търсене на любов за онези представители на знака, които все още не са открили своята половинка. Не гледайте в стандартните места. Пропускате нечии очи, които отдавна очакват вниманието ви. Той или тя не е толкова забележим, но крие много ценни качества.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ще ви бъдат поставени ребром въпроси, от които много дълго време се опитвате да избягате.  Вашата половинка, обаче, няма безкрайно търпение, така че ще трябва да се съобразите с това и да дадете така чаканите отговори. Няма да е толкова страшно, колкото си го представяте.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес няма да ви е лесно, тъй като ви предстои сериозен разговор с партньора ви. Назрели са проблеми, които ако не могат да бъдат решени сега изискват поне да бъдат обсъдени. Бъдете честни със себе си и с човека до вас.  Намеренията са едно, но реалните възможности съвсем друго.

Дневен хороскоп за Дева

Днес е ден, в който ще ви се наложи да вземете решение. По-добре да го направите вие, отколкото това да сторят обстоятелствата поради закъснението на вашите решителни крачки. Отговорността е и ваша така че ще трябва да бъдете по-смели и дори категорични.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще бъдете обект на изключителна нежност и грижи. Да, вие наистина го заслужавате. Не се питайте защо, а се отпуснете и насладете на този мил жест. Няма опасност да забравите да отвърнете със същото.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес Съдбата ще ви даде знак в най-неочаквания момент и на най-невероятното място.  Това не означава веднага да се хвърляте в изпълнение на желанието си, а да си направите съответните изводи и задължително да имате план Б.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес бъдете снизходителни към пропуските на партньора ви. Не всеки ден човек е във форма. Ако не искате  и вашите грешки да бъдат разглеждани под лупа свалете летвата. Опитайте се вместо да направите поредната забележка да целунете любимия човек.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес вашата задача ще бъде да се опитате да се поставите на мястото на вашия партньор. За начало си помислете има ли дейности от всекидневието, които изпълнява единствено половинката ви. Ако е така не може да претендирате за равноправие. Променете нещата.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес задължително дайте воля на енергията, която ви изпълва. Това не означава да спретвате скандал с всеки, с когото си имате работа. Преди работа направете 1-2 обиколки на близкото игрище или се изкачете пеша стълбите до офиса. Това сериозно ще охлади ентусиазма ви за словесни битки.

Дневен хороскоп за Риби

Днес ще бъдете по-неразбираеми от обикновено. Не се опитвайте да говорите за важните неща, защото мислите ви ще са неясни, а изказът ви  - още повече. Така може да възникнат недоразумения и да се наложи да разяснявате нещо, което самите вие не разбирате.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама