Дневен хороскоп за първия ден от ДЕКЕМВРИ


Дневен хороскоп за първия ден от ДЕКЕМВРИ

Нов месец, нов късмет, ново начало и нови очаквания. Началото на последния месец от годината винаги е доста символично и може да донесе със себе си промени, да ви постави на важни кръстопъти и да ви накара да се замислите за някои неща от личния ви живот.

Дневен хороскоп за Овен

Днес не се съмнявайте във себе си. Нито във възможностите, нито в силите си. Способни сте и то много. Само повярвайте в себе си.

Дневен хороскоп за Телец

Днес може да научите много от грешките на другите. Мълчаливо. Не си позволявайте да критикувате другите, а само наблюдавайте и почерпете опит.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще сте нетипично емоционални или по-скоро изразът на чувствата ви ще е такъв. Сега обаче не е подходящият момент за подобни излияния и най-добре ще бъде да се въздържате. Иначе скандалът ви  е в кърпа вързан.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ще сте склонни да се обвинявате, при това – без причина. Но вие не сте отговорни за постъпките на другите. Това, че е пренебрегнат ваш съвет не означава, че отговорността е ваша.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес може да се поотпуснете и да излезете от правилата. То се знае какво трябва, но бива ли всеки ден. Сега ви е позволено да правите това, което вие искате, стига да не вреди на някой друг.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ефектът на бумеранга ще сработи срещу вас. Не се обвинявайте, а разкаянието приемете като поука и опит. Това е най-важното.

Дневен хороскоп за Везни

Днес някой ще ви напомни за ваше старо обещание. Минало е време, но е добре да го изпълните, освен ако не предложите друг вариант.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес не се подавайте на чужди идеи и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес е добре да направите равносметка, така по-ясно ще осъзнаете мотивите на целите си и начина, по който да ги постегнете. Започнатото днес ще бъде завършено бързо и успешно

Дневен хороскоп за Козирог

Днес може да се почувствате като в клопка и жертва на ситуацията. Помислете, че има хора, които са в много по –тежко  положение от вас. Вашето са - бели кахъри.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес не трябва да се предавате пред  трудностите. В момента, в който се отпуснете ще настъпи хаос, който ще ви е трудно да овладеете.

Дневен хороскоп за Риби

Колко по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама
Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


 • Късметче за всяка зодия за 26 ноември...
  Късметче за всяка зодия за 26 ноември 2022

  Овен Магията на позитивните мисли прави чудеса. Ще сбъднете ваша голяма мечта. Телец Мил и стар приятел ще се завърне в живота ви. Близнаци Гледайте по-оптимистично на живота и той ще ви отвърне с доброта. Рак Гледайте смело напред и следвайте целите си. Една от тях ще промени живота...

 • Хороскоп за днес, 25 ноември 2022...
  Хороскоп за днес, 25 ноември 2022

  Овен Добре е да намалите контактите с външни хора. Сега работоспособността ви ще нараства. Активизира се научната и практическата дейност. Телец През този ден бъдете по-дисциплинирани в отношенията. Изпълнявайте задълженията си и не се бягайте от тях. Близнаци През този ден съхранете...

 • Куп промени очакват тази зодия през...
  Куп промени очакват тази зодия през декември 2022

  Месец декември ще е изпълнен с много изненади и купища промени за един от зодиакалните знаци. За щастие, те ще са хубави. Става въпрос за зодия Лъв. Ако ежедневието и рутината са ви омръзнали, не се отчайвайте! Декември ще е много пъстър. Дали става въпрос за промени в работата, личния живот, обкръжението...

 • Късметче за всяка зодия за 25 ноември...
  Късметче за всяка зодия за 25 ноември 2022

  Овен Покажете чувствата си в любовта, каквито и да са те. Телец Някой ваш колега ще започне да гледа на вас с други очи. Близнаци Късметът ви днес няма да дойде от звездите, ще трябва да се потрудите. Рак Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Лъв Дъжд ще ви вали от всякакви пари. Дева Животът...

 • Хороскоп за днес, 26 ноември 2022...
  Хороскоп за днес, 26 ноември 2022

  Овен Каквото направите сега, това ще определи протичането на целия следващ месец. Затова си струва да вложите усилия и да се постараете. Телец Денят е подходящ за промяна на външния вид. Не се колебайте да посетите фризьорския салон и да експериментирате с прическата. Близнаци Тази събота...

 • Хороскоп за днес, 27 ноември 2022...
  Хороскоп за днес, 27 ноември 2022

  Овен Тази неделя ще ви се стори безкрайна. Всичко ще ви спори, така че можете да отметнете някоя ремонтна дейност у дома Телец През този ден вдъхновението ви ще е на ниво. Насочете усилията си към възпламеняване на страстта във връзката ви. Близнаци Днес не оставайте у дома. Облечете се топло...

виж всички виж всички
Реклама
Реклама