Дневен хороскоп за първия ден от ДЕКЕМВРИ


Дневен хороскоп за първия ден от ДЕКЕМВРИ

Нов месец, нов късмет, ново начало и нови очаквания. Началото на последния месец от годината винаги е доста символично и може да донесе със себе си промени, да ви постави на важни кръстопъти и да ви накара да се замислите за някои неща от личния ви живот.

Дневен хороскоп за Овен

Днес не се съмнявайте във себе си. Нито във възможностите, нито в силите си. Способни сте и то много. Само повярвайте в себе си.

Дневен хороскоп за Телец

Днес може да научите много от грешките на другите. Мълчаливо. Не си позволявайте да критикувате другите, а само наблюдавайте и почерпете опит.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще сте нетипично емоционални или по-скоро изразът на чувствата ви ще е такъв. Сега обаче не е подходящият момент за подобни излияния и най-добре ще бъде да се въздържате. Иначе скандалът ви  е в кърпа вързан.

Дневен хороскоп за Рак

Днес ще сте склонни да се обвинявате, при това – без причина. Но вие не сте отговорни за постъпките на другите. Това, че е пренебрегнат ваш съвет не означава, че отговорността е ваша.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес може да се поотпуснете и да излезете от правилата. То се знае какво трябва, но бива ли всеки ден. Сега ви е позволено да правите това, което вие искате, стига да не вреди на някой друг.

Дневен хороскоп за Дева

Днес ефектът на бумеранга ще сработи срещу вас. Не се обвинявайте, а разкаянието приемете като поука и опит. Това е най-важното.

Дневен хороскоп за Везни

Днес някой ще ви напомни за ваше старо обещание. Минало е време, но е добре да го изпълните, освен ако не предложите друг вариант.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес не се подавайте на чужди идеи и не изпадайте във възторг от нечии грандиозни планове. Ако се хванете на това хоро, ще е много трудно да го напуснете, когато пожелаете.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес е добре да направите равносметка, така по-ясно ще осъзнаете мотивите на целите си и начина, по който да ги постегнете. Започнатото днес ще бъде завършено бързо и успешно

Дневен хороскоп за Козирог

Днес може да се почувствате като в клопка и жертва на ситуацията. Помислете, че има хора, които са в много по –тежко  положение от вас. Вашето са - бели кахъри.

Дневен хороскоп за Водолей

Днес не трябва да се предавате пред  трудностите. В момента, в който се отпуснете ще настъпи хаос, който ще ви е трудно да овладеете.

Дневен хороскоп за Риби

Колко по-често си повтаряте ситуацията, която не разбирате, толкова повече тя ще се изяснява. Не се колебайте да използвате този метод, за да си помогнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама