Дневен хороскоп за сряда - 9.12


Дневен хороскоп за сряда - 9.12

Дневен хороскоп за Овен

Днес за вас ще е най-добре да отделите повече време на физическото натоварване и упражнения. Това ще ви даде възможност да се разтоварите и отпуснете. Така умът ви ще се прочисти и ще ви даде възможност в следващите дни да блеснете с оригиални идеи.

Дневен хороскоп за Телец

Днес умът ви ще е в пълна кондиция и мозъкът ви ще работи на пълни обороти. Това ще ви даде възможност да спечелите предимство пред останалите. Все пак внимавайте, да не се преуморите, защото ще ви трябва необичайно много време за възстановяване.

Дневен хороскоп за Близнаци

Днес ще ви е много трудно в отношенията с околните, поради факта, че решенията ви ще се променят непрекъснато. Опитайте се да бъдете последователни и точни. Така ще бъде по-лесно за вас, а и за останалите.

Дневен хороскоп за Рак

Ако днес проявите способност да застанете твърдо зад постъпките си и дадете смислени аргументи за тях, всичко ще е много по лесно. Не можете да изисквате от другите неща, които самите вие не можете да направите.

Дневен хороскоп за Лъв

Днес времето ви ще бъде изцяло погълнато от незначителни проблеми. Лошото е, че няма да може да се отървете от тях и да се заемете с нещо сериозно. Не се ядвоснайте. И утре е ден.

Дневен хороскоп за Дева

Днес в главата ви ще е пълен хаос от идеи, коя от коя по-налудничава. Все пак, някоя от тях ще си заслужава и ще ви донесе славата на малко луди, но за сметка на това гениални.

Дневен хороскоп за Везни

Днес ще ви е трудно да се концентрирате поради това, че околните ще ви отвличат вниманието непрекъснато. Не ги пренебрегвайте, но и не пренебрегвайте собствените си начинания. Ако го направите, после ще ви е трудно да наваксате личните си задачи.

Дневен хороскоп за Скорпион

Днес си пазете нервите и не взимайте случващото се около вас прекалено навътре. Колкото и да сте изрядни в това, което вършите винаги ще се намери някой, който да не го признава. Не обръщайте внимание на такива хора.

Дневен хороскоп за Стрелец

Днес за да избягате от сивото ежедневие ще ви трябва някаква мъничка промяна. Направете я и ще можете да погледнете на околния свят с други очи. Това, което ще видите ще ви хареса.

Дневен хороскоп за Козирог

Днес ще е най-добре ако се отдадете на чувствата си, каквито и да са те. Все пак ключът към всичко са положителните емоции, гарнирани с щипка отрицателни или малко ирония и самокритика.

Дневен хороскоп за Водолей

Ако днес проявите интерес към някого, не му го показвайте, като се държите, като малко дете. Иначе казано, не го скубете, щипете и т.н., защото няма да ви разберат. Смело изразете чувствата си и не се срамувайте.

Дневен хороскоп за Риби

Днес няма да е ден, които ще ви поднесе безкрайно количество от приятни изненади. Бъдете умерени в желанията си и не изпадайте в депресия от факта, че не всичко е в розови оттенъци.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама