Друго не искам, само това...


Друго не искам, само това...
Снимка: iStock/Guliver

Друго не искам, само да знам, че и днес ще отворя очи, ще погледна слънцето и ще се усмихна.

Друго не искам, само сутрин, когато се събудя, да усетя присъствието ти, да почувствам топлината ти, да видя лицето ти – това е щастието!

Да ме прегърнеш и целунеш за добро утро, да ме погалиш по рошавата коса и да ми кажеш колко съм красива, дори и да изглеждам смешно, друго не искам!

Да станем двамата, още сънени, да си направим закуска заедно. Да седнем и да погледаме слънцето, да послушаме птичките, да се порадваме на морето, да благодарим за прекрасния ден, в който отново сме двамата, заедно.

Друго не искам, само да знам, че има за кого да мисля през деня, когато съм на работа и само мисълта за него да ме кара да се усмихвам, истински.

Друго не искам, само да знам, че и за мен има кой да мисли. Да знам, че когато ти залипсвам, ще ми се обадиш, когато ти е криво, ще се сетиш за мен и ще ти стане хубаво.

Друго не искам, само вечер, когато се прибирам у дома, да има кой да ме посрещне, да има кой да ме прегърне и да каже колко много съм му липсвала през деня.

Друго не искам, само да знам, че вечерите няма да са самотни, много често ще са романтични и винаги ще са приятни.

Дори в студените нощи на мен пак да ми е топло, защото ще има кой да ме вземе в прегръдките си и ще заспим гушнати, друго не искам!

Защото в живота не ни трябват много неща – две ръце, които да ни топлят, две очи, които да ни гледат искрено, едно сърце, което да ни обича истински, един човек, с когото да прекараме живота си, щастливи заедно.

Друго не искам, само това!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Стой далеч от сивите хора. Обичат да крадат цветовете ни!

Дейвид Сант

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама