Един ден истинската любов ще ме намери, а дотогава ще грабя с пълни шепи от живота


Един ден истинската любов ще ме намери, а дотогава ще грабя с пълни шепи от живота
Снимка: iStock

Вярвам в истинската любов. Аз избрах да чакам моята „сродна душа“, защото съм сигурна, че един ден ще ме намери. Знам, че има човек, който е създаден, за да сподели живота си с мен. Аз ще чакам моята любов, а дотогава:

На първо място, няма да „ловувам“

Няма да се обсебвам от идеята да го намеря. Няма да се питам: Кога ще дойде? Колко време ще отнеме, преди да се срещна с него? Дни или години ни делят от съдбовната среща?

На кого му пука! Вярно е това, което казват. Вашият вечен човек ще влезе елегантно в живота ви в момента, в който спрете да се опитвате да го намерите. И точно това ще направя.

Ще се възползвам от единствения си живот и ще грабя с пълни шепи!

Ще купонясвам и ще правя каквото искам, по дяволите, защото няма връщане назад. Не искам да свърша стара и огорчена, защото не съм опитала всичко, което съм искала, докато бях малка. Да бъдеш несемеен е страхотно. Ще се наслаждавам, докато мога.

Ще се насладя на времето, прекарано със себе си за известно време

Най-добрата компания, която понякога мога да получа, съм аз самата. Ще се почерпя на вечеря и ще се заведа на кино, ще се разходя в гората или на плажа. Ще танцувам под проливен дъжд. Ще пея под душа, въпреки че не мога да пея. Искам да направя живота си интересен и забавен.

Ще обичам себе си повече!

Винаги съм се чудила защо нямам късмет в любовния си живот. Винаги съм се чудила как успявам рано или късно да прецакам всичко. Е, аз получих отговор на този въпрос.

Никога не съм обичал истински себе си. Никога не бях истински доволна от себе си, външния си вид и цялостното си впечатление, което другите имат за мен. Това, което другите мислят, винаги е било толкова важно, че загубих истинското си аз в опитите да се харесам на всички останали.

Майната му! Сега знам, че съм интересна точно такава, каквато съм. Сега разбирам, че трябва да обичам себе си заради това, което съм, за да мога някога да обичам някой друг.

Ще дам шанс на истинската любов

Винаги бях твърде скептична към съществуването на истинска любов. Никога не вярвах наистина, че нещо подобно може да се случи някога с мен или с някой друг. Искам да кажа, това е любовта, която виждате във филмите; фалшива е и прекалено съвършена.

Това беше преди, но сега разбрах, че истинската любов може да съществува, ако вярвате в нея.

Защо би било толкова нелепо да приемам, че има човек, който да се свърже с мен по почти всеки възможен начин? Някой, който ще се радва да прекарва времето си с мен, някой, когото ще мога да направя щастлив? Разбира се, че има! И някой ден ще го срещна!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама