Един ден той ще се появи...


Един ден той ще се появи...
Снимка: Thinkstock/Guliver

"Трябва да бъдеш търпелива. Любовта ще се появи тогава, когато не очакваш."

Сигурно вече ви е омръзнало да чувате тези думи. Може би вече сте се изморили да търсите любовта, може ви сте се отказали да чакате повече вашия човек, но чуйте това!

Никога не се отчайвайте и не се отказвайте, защото той ще се появи, тогава когато трябва, когато е писано, един ден...

Може би няма да е точно най-подходящото време, може би ще дойде със закъснение, неочаквано, но повярвайте ми, той ще дойде!

Любовта на живота ви ще се появи.

Тя ще кацне на рамото ви, когато имате най-голяма нужда от нея, когато вече сте загърбили миналото и сте готови да се насладите на настоящето, когато сърцето ви е готово да обича отново.

И независимо колко провалени връзки сте имали, колко несподелени любови или неподходящи ухажори, не се отчайвайте!

Съдбата, казват, си знае работата.

Не се бъркайте, не бързайте, не й давайте зор.

Може би сега не е най-доброто време да обичате и да бъдете обичани. Но може би много скоро и това ще стане.

За всеки човек си има онази липсваща половинка, която да го допълни, с която да се превърнат в едно цяло. И вашата е някъде там, има я и ще ви намери!

Но до тогава, вместо да се мъчите с мисли, защо все още сте сами, радвайте се на свободата си, защото тя е нещо прекрасно. Ценете това, което имате, моментите, които ви подарява животът.

Забавлявайте се с приятели, излизайте, правете каквото искате, защото един ден, когато намерите своята любов, той ще се превърне във вашия живот и вече ще трябва да се съобразявате и с него.

И не че няма да бъде хубаво – напротив, ще е прекрасно. Защото любовта не трябва да отнема свободата ви, нито да ви ограничава. Но все пак, любовта е компромис, любовта е да се съобразяваш с другия, тя ти дава много, но и много ти отнема.

Докато пишех тази статия, ровейки се из нета, за да разбера какво мислят хората за любовта, срещнали ли са я или още я чакат, попаднах на сайт, наречен TMFS (До моя бъдещ съпруг). Един много интересен сайт, където хората могат да публикуват напълно анонимно, бележки за бъдещите си съпрузи.

Разбира се, веднага ми грабна интереса и влязох, за да прочета какви послания са оставили жените за своите любими, които все още не са срещнали.

Ето какво беше написано в любовната бележка на една анонимна жена, която все още не е открила своята любов:

"Скъпи мой бъдещ съпруг, чакам те с нетърпение и знам, че ще дойдеш точно, когато трябва да си до мен! Обещавам, аз повече няма да те търся по барове, нито на улицата или в търговския център. Защото аз знам, че ти си някъде там и съдбата ще те доведе в моя живот, когато времето е подходящо, когато [Тя] желае. И знам, че в този ден аз ще бъда най-щастливата жена на света!”

Много мило и много мъдро. Тази жена се е отказала да търси любовта, но не се е отказала от нея. Тя знае, че нейният любим е някъде там и ще се появи в най-правилния момент.

Така че, не се отчайвайте! Имайте вяра, защото любовта ще дойде и за вас.

Ще се появи в онзи момент, когато не мислите за нея, когато спрете да я търсите и да се жалвате, когато най-малко я очаквате!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не можеш да имаш всичко. Къде ще го сложиш?

Ан Ландърс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама