Единствените 5 въпроса, които определят колко любов има във връзката ви


Единствените 5 въпроса, които определят колко любов има във връзката ви
Снимка: iStock

Безусловната любов е погрешно разбрана и някои вярват, че няма такова нещо. Да, трябва да приемаме и уважаваме нашите партньори. Трябва да почитаме техния избор и да подкрепяме техните мечти и цели. Истински изпълнената с любов връзка обаче съдържа състрадателно казване на истината. Безусловната любов се отнася до почитането на себе си и нашите половинки. Ако видите партньора си да прави нещо, което не е здравословно за него или за връзката ви, и не говорите за това, целостта на връзката ви се колебае. Когато възникне такъв вид задържане, започва разпадането на отношенията. Негодуванието започва да изгражда дом в нашето мислене и доверието ни ерозира.

Ето някои въпроси, които трябва да зададете за връзката си и да започнете да възстановявате безусловната любов към себе си.

1. Партньорът ми наистина ли е деструктивен или изследвам нужда, която трябва да контролирам?

Нуждата от контрол означава нещата да се правят по ваш вкус и не взема под внимание нуждите на партньора. За да намерите и култивирате истинска любов в една връзка, трябва да приемете липсата на контрол, която ще имате. Не можете да планирате или насила да обичате.

Вижте още: 5 малки тайни, които само щастливите двойки знаят

2. Комуникирам ли по начин, който включва колко много обичам този човек?

Започнете с желанието за дълголетие във връзката, дълбоката любов, която изпитвате, и след това споделете вашите наблюдения - не своите преценки.

3. Какви нездравословни или лоши навици имате? Готови ли сте да изслушате партньора си и да се промените?

Партньорите ни често отразяват недостатъците на характера ни. В една здрава връзка ние правим своето вътрешно изследване, слушаме партньорите си и правим здравословни избори.

Вижте още: Ако се опитате да промените тези зодии, ще ги загубите завинаги

4. Какво ще изберете, ако вашият партньор откаже да направи здравословен или положителен избор?

Ако изберете да останете, тогава трябва безусловно да приемете избора на вашия партньор. Не можете да се заяждате или оплаквате. Също така трябва да имате достатъчно любов към себе си, за да знаете кога да се откажете от нездравословна връзка.

5. Желаете ли да получите помощ?

Понякога една двойка се нуждае от терапевт или съветник, който да ги подкрепя. Ако не желаете, вие правите избор - избор, който може да навреди на отношенията ви. Ако не опитвате всичко, за да спасите връзката си, тогава какъв е смисълът?

Всички сме тук, за да обичаме и да бъдем обичани и едно от най-добрите проявления на тази емоция е безусловната любов. Безусловната любов означава да бъдеш буден в контекста на връзката и да се осмеляваш да бъдеш уязвим, честен и автентичен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама