Ето кой си спечели вечеря за Св. Валентин


Ето кой  си спечели вечеря за Св. Валентин
Снимка: Thinkstock/Guliver

Мили читателки, приключи играта ни за спечелване на ваучер на стойност 80 лв за ресторант "The Clock“ bar|food (ул. "Цар Асен I" 81, София).

Благодарим на всички, които споделиха с нас прекрасни цитати на тема "Любов".

Днес беше изтеглено името на победителката. Тя се казва Katq Raicheva.

ВИЖТЕ ТЕГЛЕНЕТО ТУК!

Катя ще може да прекара празника на влюбените, 14-ти февруари, в страхотния ресторант "The Clock“ bar|food и да опита от вкусното меню.

Ето и нейния цитат:

"Любовта дава закрила, от която всички ние имаме огромна нужда. Не напразно за нея се пишат сонети, нежни стихове, романи и дори надписи по стени на сгради изпълнени с цялото й великолепие и красота! Защото тя е всичко: тя е зрънцето, което ражда живота на всеки хубав ден и всяка звездна нощ... Любовта е нещото, което прави този свят очарователен и по-приемлив за живот!

Любовта- това са безброй споделени мигове с най-близките, тя се крие в детската усмивка, в целувката на мама, в прегръдката на татко, в красивите и нежни думи изречени от любимия човек. Тя е чувство,способно така да те завладее и промени коренно, както дори не си и сънувал. Любовта е вдъхновение, тя дава криле, когато те докосне сякаш политаш високо в небето, към звездите, иска ти се да прегърнеш целия свят и да крещиш от щастие, както никога до сега.

Любовта е едно от най-висшите чувства, които човек е способен да изпитва.

А ако я нямаше любовта, нямаше да го има и света, защото тя – любовта, е една от най-големите сили, които управляват този свят.

Любовта може да е всичко. Тя отваря сърцето и душата на човека, прави го по-добър, по-милосърден, по-състрадателен, по-жалостив. Любовта се старае да изкорени злото от човешката душа. Тя подтиква хората да вършат добро.

Любовта е навсякъде около нас. Тя не е нито преживяна, нито очаквана. През целия си земен живот човек се сблъсква с нея. И при всяка следваща среща с нея, ние ставаме по–добри, по–отворени към света; учим се да обичаме повече, да се радваме повече.

Любовта е онази тънка граница, зад която си щастлив или нещастен, според доброто начало у теб. И голямата любов, за да не бъде само спомен или очакване, бъдете добри, обичайте се, правете добро, бъдете максимално благородни и ще откриете една добра душа, съответстваща на вашата, или усетите едно, биещо с ритъма на вашето сърце, ще почувствате един поглед, изпълнен с любов, състрадание и уважение към вас.

В любовта трябва да даваш без да очакваш,да жертваш собствените желания пред желанията на любимия.Точно определение за любовта няма,защото тя се променя,всеки чувства по различен начин и дава различно определение.За мен любовта е чувството,че живея,че съм значима и пълноценна…"

 

* Награда, непотърсена в рамките на една седмица (7 дена от датата на теглене на победителя), бива предоставена на друг участник в играта.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама