Грешките, които жените допускаме след раздяла


Грешките, които жените допускаме след раздяла
Снимка: iStock/Guliver

Раздялата с половинката обикновено е тежък момент за повечето жени, особено ако решението не е било взето от тях. В такъв момент правят много грешки от гняв, заради които може да страдат дълго. Това често са недообмислени постъпки, които впоследствие оказват сериозно влияние върху живота им.

Ако наскоро сте се разделили с половинката си, по-добре прочетете кои са най-големите грешки, които бихте могли да допуснете и се постарайте да не ги правите.

1. Обясненията в любов 

След раздяла много жени звънят на бившия си, пишат му любовни съобщения или направо се появяват на вратата му разплакани. Това е изключително голяма грешка, защото ако той е пожелал да скъсате, то не става въпрос за вашите чувства, а за липсата на неговите. По този начин можете единствено и само да го накарате да се чувства виновен и това да го подтикне да спре да общува с вас напълно.

2. Оставате приятели 

Това също е изключително голяма грешка. Ако мъжът го предлага, то той се чувства виновен за нещо, а ако жената - това определено означава, че все още има чувства. Не позволявайте на емоциите ви в този момент да провалят голяма част от живота ви занапред. Приятелството с човек, когото обичате, единствено и само ще ви даде надежда, че някой ден може да се съберете, което надали ще се случи. В един момент ще осъзнаете, че само сте си губили времето. Вместо това по-добре отделете време за себе си и се погрижете за собствените си чувства. Така след време ще осъзнаете, че е било за добро и дори отново да се срещнете, можете да подновите отношенията си в друга посока.

3. Опитвате се да изясните проблемите си чрез общи познати 

Колкото и неизяснени да са останали нещата между вас, не се опитвайте да търсите контакт с бившия си. Ако не е пожелал да ви изслуша, то няма смисъл да се опитвате посредством други хора да говорите с него, особено роднини. В никакъв случай не правете тази грешка. Също така по този начин ще намесите трето лице, което ще се почувства използвано от вас, а бившият ви изключително много ще се подразни и това може би ще затвърди решението, което е взел.

4. Казвате нещо в момент на ярост 

Когато една жена е наранена, обикновено казва неща, които не мисли. Способна е да изрече доста тежки думи. Ако мъжът е взел решението да се разделят, тя ще направи всичко възможно, за да не е потъпкано егото й в края на цялата тази драма. Това е изключително голяма грешка, защото ядът ви ще мине бързо, но нещата, които сте казали, ще ви преследват дълго. Това може да ви подтикне да направите неща, с които ще унижите себе си, само и само да се извините и да покажете колко много съжалявате. Това държание е типично и за мъжете. Ако вече сте наговорили куп глупости, по-добре оставете нещата така и продължете напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама