Хороскоп за 12 и 13 март


Хороскоп за 12 и 13 март

Работната събота ще се отрази много на настроението и положителния заряд на водните и земните знаци. Трябва добре да разтоварят на следващия ден, така че да не се претоварят прекалено за началото на новата седмица... а тя ще бъде пълна с емоции и предизвикателства.

Овен

Мислете за бъдещето. Именно то заслужава Вашето особено внимание. Малките пропуски, грешки и недовършени работи днес ще останат незабелязани, но по-късно ( и разбира се – в най-неподходящия момент), за тях обезателно ще Ви напомнят. Затова всичко, за което се захващате в събота, се опитайте да направите безупречно. Неделя се оказва много уморителена и във физическо, и в емоционално отношение. Само че да възстановите душевните си сили съвсем не е трудно: за целта от полза ще Ви бъде общуването с членовете на семейството и със старите приятели.

Телец

Събота ще бъде един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите... ДОЧЕТИ за всички ТУК :)

.

.


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама