Хороскоп за тази седмица, 27 септември - 3 октомври


Хороскоп за тази седмица, 27 септември - 3 октомври
Снимка: iStock

Овен

В началото на седмицата ще може да разрешите изключително значими проблеми и въпроси. Пред вас ще се отворят нови възможности. В средата на седмицата не говорете прекалено много, особено с непознати. Засега запазете плановете си в тайна. Имате по-голям шанс за успех. През почивните дни се въздържайте от забележки и критики към вашите близки.

Телец

Това е седмица, в която ще преживеете много промени. Напълно възможно е светът около вас за да се разчисти от ненужните хора. Ако нещо ви притеснявам в отношенията с колеги или роднини, опитайте се да зададете правилните въпроси. В края на седмицата пред вас ще се появи нова задача. Подходете разумно и бързо ще се справите с нея.

Близнаци

През тази седмица може да спокойно да се оставите на течението. Оставете планирането на заден план и следвайте знаците на интуицията и на сърцето си. По този начин ще постигнете това, от което имате нужда, както в работата, така и в личния живот. В четвъртък и петък ще успеете да отстоите своите убеждения интереси. През почивните дни ще се чувствате обичани и ще живеете много романтични мигове.

ТОВА СА НАЙ-УПОРИТИТЕ ЗОДИИ

Рак

Очаква ви успешна седмица, като това се отнася най-вече за работата и финансите ви. Спокойно може да отделите повече внимание но отношенията с партньора ви. В това отношение има нужда повече грижи и внимание. През почивните дни не пренебрегвайте молбата на ваш приятел за помощ.

Лъв

Това е седмица, в която ще имате нужда от нещо по-различно. Сега ще жадувате за повече романтика и близост. За това не се колебайте да направите подарък без дори да имате повод за това. Средата на седмицата е подходящо време за козметични процедури. Може да помислите за обновяване на гардероба. Използвайте за това почивните дни.

Дева

Това е седмица, в която да бъдете добронамерени и щедри. Време е за прошка. Не очаквайте другите да имат вашата сила и търпение. В края на седмицата е по-добре да не правите планове, тъй като реалната ситуация така или иначе ще ги промени. През почивните отделете време, за да посетите кино или театър.

Везни

През тази седмица ще имате успех във всичко, с което се заемете. Бъдете настойчиви и последователни и избирайте достойни цели. В семейството назрява сериозен въпрос за решаване. Не разчитайте на другите, а само на собствените си сили. В почивните дни ви очакват вълшебни мигове на блаженство.

Скорпион

Тази седмица ще бъдете особено успешни в справянето както със своите, така и с чуждите проблеми. Ще бъдете пълни с всякакви идеи и бързо ще ги реализирате. Все пак не пренебрегвайте собствените си интереси заради другите. Ако поемате инициативата, ще постигнете много. В края на периода определено ще имате какво да празнувате.

КАКВА МАГИЧЕСКА СИЛА ПРИТЕЖАВАТЕ СПОРЕД ДАТАТА СИ НА РАЖДАНЕ

Стрелец

Тази седмица промените са неизбежни както в работния график, така и в начина на живот. Сега е време, в което да бъдете по-скромни. В сряда очаквайте похвали от шефовете си. Очакват ви и бонуси. В петък ще изникне неочаквана допълнителна задача. През почивните дни е най-добре да не се претоварвате с битови задачи.

Козирог

През тази седмица главната ви задача ще бъде да прогоните есенната депресия. Лошото ви настроение може да съсипе това на хората около вас за дълго време. В сряда подберете работата си така, че да съответства на възможностите ви. В петък ще имате не много приятен служебен разговор, който ще завърши с конкретно решение. През почивните дни се отърсете от тревожните мисли. Късметът ви няма да ви остави без покровителство.

Водолей

Предстои ви благоприятен период, който ще ви осигури нови възможности за развитието ви в кариерата. Добре е да се възползвате максимално от тях и да работите неуморно. Резултатите ще надминат всичките ви очаквания. Професионалната ви дейност ще достигне високо ниво, ще се появят нови предложения за работа и това ще ви позволи да увеличите доходите си. В тази напрегнатост е важно да не забравяте за близките си.

Риби

Тази седмица за вас ще приключи период на трудности и стрес. Във вторник ще имате шанс да получите това, за което сте мечтали в личен план. Очаква ви бурно и щастливо развитие на връзката ви. В петък не бъдете прекалено разсеяни в работата. Рискувате на допуснете досадна грешка. Обърнете внимание на семейството си през уикенда. Вашите близки ще се нуждаят от вашата подкрепа.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама