Каква магическа сила притежавате спрямо датата си на раждане


Каква магическа сила притежавате спрямо датата си на раждане
Снимка: iStock/Guliver

Няма такова нещо като случайност. Всичко се случва с цел. Що се отнася до алхимията, окултизма и нумерологията, датата ви на раждане не е случайна. Тя всъщност може да разкрие вашия магически дар, за който дори не подозирате, че може да притежавате.

Няма значение дали вярвате в магия. Вашият магически подарък съществува, независимо дали го осъзнавате, или не. Ако обаче го откриете, тогава имате повече шансове да го „култивирате“ и да станете господар на силата му.

За да научите необичайния си дар от съдбата, съберете цифрите на вашата дата, месец и година на раждане, докато не получите едноцифрено число. Например, ако сте родени на 1 септември 1975 година, едноцифрената сума ще бъде 5. (1 + 9 + 1 + 9 + 7 + 5 = 32 = 5)

1. Магьосникът

Първото число е това на Сътворението. Смята се, че тези, които са родени под неговото влияние, имат силата да отстояват волята си. А тя е много силна. Не трябва обаче да се опитвате да манипулирате и контролирате хората около вас.

Вашата магическа сила: Действие и смелост

ЗОДИИТЕ, НА КОИТО ИМ Е ТРУДНО ДА ВЗЕМАТ РЕШЕНИЕ

2. Емпатът

Вие сте много чувствителни към енергиите около вас. По този начин чувствате и усещате какво правят или мислят другите и сте наистина състрадателни. Вашият магически дар е в сърцето ви и третото ви око, постоянно усещате енергийните течения около вас. Трябва да ги използвате, за да облекчите болката на другите, но и бързо да възстановите енергията си, като например влезете в контакт с природата.

Вашата магическа сила: Интуиция

3. Тройната луна

Това число олицетворява трите фази на Луната. Ето защо вещиците вярват, че сте „инструмент“ на „тройния Бог и/или тройната богиня“. Следователно във вас се крият силите на сътворението и разрушението. Старото правило „внимавай какво си пожелаваш“ се отнася за вас, тъй като вашият магически дар е, че вашите мисли и желания могат бързо да станат реалност.

Вашата магическа сила: Създаване и унищожаване

4. Елементалистът

Числото 4 корелира с 4 -те елемента на Земята: Огън, Вода, Въздух и Земя. Вашата същност е в баланс с четирите елемента и затова сте много рационални със силен ум. Тъй като непрекъснато черпите енергия от Елементите, е много трудно някой да навлезе в енергийното ви поле. Тъй като Огън, Вода, Въздух и Земя създават магическо силово поле, вие отклонявате негативността.

Вашата магическа сила: Елементарна магия

Номер 5. Спиритуалистът

Тъй като номер 4 символизира четирите елемента на Природата (Огън, Въздух, Вода и Земя), числото 5 символизира петия елемент: Духът (етер в древногръцката магия). Родените под неговото влияние са в контакт с духовната сфера и лесно могат да общуват със сили отвъд. Ето защо те правят перфектни спиритуалисти.

Вашата магическа сила: Свързване с духове и магия

Номер 6. Слънчевият чирак

Номер 6 символизира Слънцето и всичко, което идва от нашия източник на светлина. Следователно имате силен енергиен поток. Вашият магически подарък идва от Слънцето и въплъщава всички благословии на живота. Вие сте лечител и лидер. Но с голямата сила идва и голяма отговорност.

Вашата магическа сила: Ритуална магия и изцеление

Номер 7. Лунният чирак

Номер 7 символизира Луната и цялата магия, която идва от Великата дама на нощта. Вашият магически подарък е чистата, необуздана магия на Луната. Обикновено не правите едно и също нещо два пъти. Импровизирате поради силно активната си интуиция. Нещо повече, друг ваш магически дар са пророческите сънища. Ако ги интерпретирате правилно и им се доверите, можете да постигнете чудеса!

Вашата магическа сила: Видения и пророчески сънища

Номер 8. Традиционната вещица

Това число се счита за едно от най-магическите. Номер 8 съответства на 8-те съботи на вещиците, 8-те краища на света. Ако вашият рожден ден случайно е на 8-ми, тогава имате още по-голяма магическа сила, която преминава през вас. Имате много точен вътрешен компас и затова можете да различавате правилно от грешно.

Вашата магическа сила: Енергийна манипулация и алхимия

Номер 9. Шаманът

Последното число символизира обединението на всичко по-горе. Това е портата, от която всичко свършва и всичко започва отначало. Ето защо виждате нещата като никой друг. Вашият вълшебен подарък е артистичната и творческа природа. Тъй като числото съответства на смъртта и прераждането, имате естествено умение да усещате духове.

Вашата магическа сила: Астрална проекция и общуване с духове

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама