Не ви върви в любовта? Това издава, че ви е направена магия


Не ви върви в любовта? Това издава, че ви е направена магия
Снимка: iStock/Guliver

Короната на безбрачие е вид негативизъм, който пречи на изграждането на силни и дългосрочни взаимоотношения. Най-често се има предвид семейството, тоест узаконени отношения, но това не е краят. Ако едно момиче просто иска да живее с любимия си, без да узаконява връзката, "короната на безбрачие" ще пречи на това.

Всички прояви на тази магия могат да бъдат грубо разделени в три големи групи:

• физиологични - промени в здравето на момичето;

• психологически - какво чувства момичето, какво се случва в душата му;

• влияние върху връзките - тоест как "короната на безбрачие" променя поведението на едно момиче във връзката.

Ако имате "корона за безбрачие", това не значи, че ще имате точно всички изброени признаци. Може би няма да има такива или може би ще имате някои конкретни индивидуални прояви. Това е нормално.

Освен това, ако имате възможност да общувате със своите роднини, попитайте дали те са имали това в живота - магията за безбрачие често се предава на поколенията и засяга всички жени. Разбира се, питайте само вашите кръвни роднини - мама, баби, сестри, лели и т.н. Тоест, ако имате леля, която е сестра на майка ви или баща ви, тогава има смисъл да я попитате за подобни симптоми. Но ако имате леля, която е съпруга на собствения ви чичо, тогава не е нужно да я питате - тя не е кръвна роднина.

Ако се съмнявате, можете да потърсите екстрасенс за диагностика, за да се уверите най-накрая дали този или онзи аспект е признак на безбрачен венец, както и да проверите дали имате такъв негатив.

Как се проявява короната на безбрачие при момиче:

Физиологични симптоми на короната на безбрачие

• Фригидност

Фригидност, намалено либидо, липса на сексуално желание - всичко това може да служи като признаци на короната на безбрачие. Сексът и интимността присъстват във всяка здравословна връзка и това е нормално. Това е естественият ход на развитието на отношенията между влюбените, това е основата на бъдещо силно семейство с деца.

И ако жената няма желание за интимност, това е само първото препятствие, което пречи на дългосрочната връзка с мъж.

• "Женски" заболявания

Разбира се, ако имате някакъв вид гинекологично заболяване, това не е причина да подозирате, че имате корона за безбрачие. Освен всичко друго, този негатив във вашия живот може да се прояви и като "женски болести" с различна тежест.

• Проблеми в репродуктивната сфера

Репродуктивните проблеми също могат да бъдат проява на венец за безбрачие. Този вид негативизъм се опитва по всякакъв начин да унищожи личния живот на момичето, да ѝ попречи да създаде семейство.

Психологически симптоми на короната на безбрачие:

Психологическите симптоми на тази магия са може би едни от най-поразителните, заедно със симптомите на безбрачие в отношенията. Но за съжаление е трудно обективно да оцените поведението си тук, така че ако не можете да решите сами, потърсете екстрасенс за диагностика.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама