Сериали, които ще ви потопят в света на магиите


Сериали, които ще ви потопят в света на магиите
Снимка: iStock/Guliver

Хари Потър успя да посвети цели поколения в света на магията. За щастие, вече има доста интересни сериали, които продължават наследството му през последните години. Магията може да е това, което вълнува зрителите, но героите и завладяващите сюжети са причината да чакаме с нетърпение всеки следващ епизод. Ето няколко идеи за сериали, които ще ви накарат да се влюбите в приказния свят на чародейки, вампири и други митични същества.

Аз, вещицата (A discovery of witches)

Даяна Бишоп е историк и вещица, която попада на омагьосан ръкопис, чиято мистерия трябва да разкрие. Помощ й предлага енигматичният Матю Клермонт, нo той е вампир. А вещиците не трябва да имат вяра на вампири.

Съдба: Сагата на Уинкс (Fate: The Winx Saga)

Базиран на анимационния сериал Winx Club, историята проследява Блум, докато тя се приспособява към живота в Отвъдното и се учи да контролира опасните си магически сили.

Вампири: Наследство (Legacies)

Героите на "Дневниците на вампира" и "Древните" оставят сериозна следа и наследство, което намира продължение във „Вампири: Наследство“– история за следващото поколение свръхестествени същества, които учат в училището Салваторе.

Пазителки на магията (Spell keepers)

Тайно общество на добри вещици трябва да пази човечеството от свръхестествени създания. Сериалът проследява две непоколебими героини, които са изправени пред неизбежен сблъсък между доброто и злото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Шоу


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама