7 способности, които издават скритата вещица в жената


7 способности, които издават скритата вещица в жената
Снимка: iStock/Guliver

Вещиците не са изчезнали във времето, те все още живеят сред нас. Вярно е, че някои магьосници дори не подозират, че притежават тайни способности. Предлагаме ви да научите как да ги разпознавате. Съществуват 7 характерни знака и не бива да се спирате на всички тях, достатъчно е да видите поне няколко от тях.

1. Хипнотичен поглед и безмълвно подчинение

Тя има омагьосващ и проницателен поглед. Отнема много време, за да погледнете вещица в очите. Човек под погледа ѝ започва да се изнервя и суети, сякаш се опитва да извлече от него всички най-съкровени тайни. Вещицата притежава голяма привлекателност и невероятна вътрешна сила, която подчинява живите същества.

2. Маркировки "вещица" върху тялото

Вещицата е белязана от раждането си. Бенки по лицето, необичайни следи по тялото, рождени белези със странна форма - всичко това са знаци, които издават магьосничество. И ако върху тялото на майка, баба или прабаба има следи от "вещици", то това определено е сигурен знак, че подаръкът е наследен.

3. Ориентация в непознат терен

Някои жени имат уникалната способност да се ориентират в непознат терен, сякаш имат вграден навигатор. Изгубила се, вещицата винаги ще намери пътя, като се вслушва в интуицията си. И изненадващо, вътрешният компас винаги ще я отведе на правилното място. Освен това, ако зададете въпрос на вещицата защо е решила да тръгне по този път, отговорът ще бъде банален: "Така ми каза сърцето".

ЗОДИИТЕ, КОИТО ИМАТ ПРОРОЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ

4. Материализация на мислите

Вещицата винаги получава това, което иска. Всяко нейно желание ще се сбъдне рано или късно. Факт е, че чрез поколенията дарбата да установява близък контакт с висшите сили се предава.

5. Способност за управление на други хора

Обиждайки я, можете да се сблъскате с големи проблеми. Такава жена е надарена с огромна сила, която понякога дори не осъзнава, така че може просто да не изчисли "удара" и безмилостно да накаже нарушителя. Конфликтът с вещица винаги е придружен от интензивност на емоциите, но дори тя да пусне пара, това не гарантира, че недоброжелателят няма да бъде наказан. Това се случва несъзнателно и не може да бъде контролирано от нея.

3 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА ЛЮБОВ

6. Пророчески сънища

Вещицата вижда, чува и се чувства много повече и по-добре от хората около себе си. Тя често сънува пророчески сънища, чрез които вижда бъдещето, предсказва съдбата. Понякога подобен подарък плаши дори самата нея, защото всеки пророчески сън се сбъдва.

7. Ясновидство

Дарът на предсказанието в по-голямата си част шокира не само околните, но и самия носител на силата. Понякога се проявява много ясно: например, жената усеща, че някакво събитие е на път да се случи и след известно време се превръща в реалност. Но става и така, че едно непонятно безпокойство измъчва душата, а жената не може да разбере каква е причината. И когато събитието настъпи, става ясно, че висшите сили са се опитвали да я предупредят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама