И необвързаните празнуват на 14 февруари


И необвързаните празнуват на 14 февруари

Тази година и необвързаните ще чакат Свети Валентин с нетърпение. Вместо да пропуснат празника, защото нямат половинка, те ще се съберат и ще се забавляват заедно. Специално за тях в София за трети пореден път се организира ВИНЕциански карнавал – парти за необвързани, на което всички присъстващи ще започнат вечерта, дегизирани с домино или маска. С напредването на вечерта мистериите ще се разкриват една по една и в полунощ маските ще бъдат свалени.

Събитието е двадесет и седмото издание от поредицата партита за необвързани или Sexy & Single Party, която вече се радва на традиции и редовни посетители. Организаторите обещават и този път да има много игри и изненади, но, както винаги, в центъра на събитието ще са хубавата музика и над 200 необвързани, дошли да се запознаят с нови интересни хора.

Сред игрите, предизвикващи най-голям интерес, е „Намери своята половинка“. На входа всеки гост получава табелка с едното име от известна любовна двойка, например Ромео и Жулиета или Аладин и Ясмина. Всички двойки, които се намерят, печелят по безплатен шот на бара. Очакват те още „флирт карти“, „масата на виното и любовта“, танцови сесии и други разнообразни игри.

Валентинките на партито ще са заменени от така наречените флирт карти. С тяхна помощ ще можеш да поканиш на среща човека, когото си харесал, или пък домакините ще му предадат твоето съобщение.

Партито за необвързани „ВИНЕциански карнавал” се организира от Club R на 12 февруари 2015 г. от 20:00 ч. в клуб „Грамофон” на ул. „Будапеща“ 6. Впусни се в приключение, което ще те отведе сред вихър от нови запознанства, игри, танци, вино и любовни аромати. Зад маските се крият куп мистерии, загадъчни лица и съкровени желания. А в полунощ настъпва часът на истината...Разбери повече подробности и се запиши на: http://goo.gl/sCWx8C

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама