Истинската любов трябва да лекува, а не да наранява


Истинската любов трябва да лекува, а не да наранява
Снимка: iStock

Колко пъти сте чували някой да казва: „Любовта боли“? И колко пъти сте повярвали в това?

Аз също повярвах. Аз вярвах, че любовта боли толкова много, защото когато не можеш да заспиш и изтриеш всичките си сълзи, когато сърцето ти е разбито на милиони малки късчета, единственото, което изглежда логично, е да кажеш, че любовта боли.

Иска ми се някой тогава да ми бе казал колко грешно е това.

Любовта не боли. Човек, който не знае как да обича, те наранява.

Да. Това е единствената истина в цялата Вселена. Любовта не ти носи сълзи. Човек, който не знае как да те направи щастлив, той те наранява. Любовта не те кара да се чувстваш по-малко достоен човек. Любовта цени и уважава.

Любовта не е нещо, което влиза в живота ви и променя значението му, без да сте съгласни. Типът любов, която приемате от другите, определя резултата. Когато се случи нещо лошо, глупаво е да обвинявате любовта, че е била груба към вас.

Истинската любов трябва да лекува, а не да наранява.

Истинската любов е толкова красива и чиста, колкото снежинките през зимата. Тя е безкористна, сърдечна, даваща и смирена. Тя е толкова силна, че е способна да премести планини, и в същото време, крехка като перо.

По всичките си характеристики истинската любов трябва да лекува, а не да наранява. Предполага се, че ще внесе усмивка на лицето ви, ще ви накара да се чувствате блажени и щастливи.

Всеки път, когато започнете да се съмнявате в лечебната сила на любовта, питайте се дали любовта, която приемате, е истинска.

Когато сърцето ви е разбивано твърде много пъти, е трудно да повярвате в лечебната сила на любовта, защото все още не сте имали възможността да я изпитате. Когато сълзите ви се стичат твърде дълго по лицето ви, е трудно да повярвате в лечебната сила на любовта, защото вече не се доверявате на никого.

Цялата болка и борба, която преживявате сега, е само страничен ефект, предизвикан от човека, който не знаеше как да ви обича. Не любовта ви е накарала да се почувствате по този начин. Любовта, когато е истинска, никога не ви кара да се съмнявате в нея нито за секунда.

ТЯ НЯМА НУЖДА ОТ МЪЖ, ЗА ДА БЪДЕ ЩАСТЛИВА

Истинската любов трябва да отвори очите ви, а не да ги затвори.

Тя ви показва каква е разликата между това да обичаш егоистично и да обичаш от цялото си сърце.

Кара ви да се чувстваш преродени, защото има силата да изтрива всички ваши минали грешки и да ви попречи да ги повторите. Кара те да се чувствате обичани такива, каквито сте.

Истинската любов познава нечии слабости, но ги приема.

Помага ви да станете най-добрата версия на себе си, вдъхновява ви, мотивира ви и ви движи напред, за да постигнете величие и щастие.

Истинската любов остава. Завинаги!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама