Тя няма нужда от мъж, за да бъде щастлива!


Тя няма нужда от мъж, за да бъде щастлива!
Снимка: iStock

Първото и най-важното нещо, което трябва да знаете: тази жена не е като всички онези момичета, с които сте се занимавали в миналото. Може да не го видите сега, но ми повярвайте, когато ви казвам, че тя е единствена по рода си и че е различна от всяка друга, която някога сте срещали или ще срещнете.

Тази жена има най-милото и грижовно сърце, с което някога ще имате възможност да се запознаете. Тя знае как да обича и как да направи живота ви по-добър. И ще бъде напълно отдадена на връзката ви, без да губи себе си.

Жена, която ще ви вдъхнови да станете възможно най-добрата версия на себе си и винаги ще ви тласка напред.

Въпреки това, въпреки крехкото си сърце, тя е боец!

Тя е свирепа и независима и няма да търпи ничии глупости, без значение какви чувства има към този човек. Тя е жена, която знае точно какво иска, от какво има нужда, какво заслужава и никога не се примирява с нищо по-малко.

Тя знае, че може да се справи сама и никога не би си позволила да стане зависима от някой друг. Тази жена ще ви обича както никой друг, но бъдете сигурни, че ще се отдалечи от вас в мига, в който ѝ покажете липса на любов или уважение.

Ако се случи, че я оставите, тя никога няма да стане една от онези отчаяни жени, които ще ви молят да се върнете. Вместо това ще приеме всичко, което животът ѝ поднесе, с достойнство и гордост.

Това жена знае, че всичко в живота се случва с причина. Тя приема, че на някои хора не им е писано да бъдат заедно и ако трябва да се раздели с някой, тя го прави достойно.

Тя е жена, която никога не губи надежда за по-добро утре. Чийто живот няма да спре само защото е загубила мъж, за когото се е грижела - защото светът ѝ никога не се е въртял около този мъж.

Виждате ли, тя не се нуждае от вас, за да я правите щастлива, защото е способна да постигне щастие сама. Щастие, което няма нищо общо с вас или с други мъже, които биха могли да дойдат и да си отидат от живота ѝ. Щастието, което не може да бъде унищожено от никой друг, освен от самата нея.

Тя няма нужда от вас, за да се чувства цяла, защото вижда собствената си стойност. Стойност, която не се определя от мнението на никого за нея.

И запомнете, че тази жена никога няма да се изгуби, дори и да ви загуби.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама