Истинската любов никога няма да те кара да се чувстваш заменима


Истинската любов никога няма да те кара да се чувстваш заменима
Снимка: iStock

Изглежда, че повечето хора са забравили, че здравите взаимоотношения не се изграждат за една нощ и им трябва много упорита работа.

Сякаш всеки е загубил търпение и не иска да вложи малко енергия в нещата, а само очаква крайния резултат.

Днес връзките са доста прости: ако един човек не харесва нещо във вас (дори ако говорим за малки неща), той веднага ще ви зареже и ще ви замени с друга жена, която може да му даде точно това, което е търсил в този момент.

В крайна сметка изборът е огромен и той смята, че да остане до вас би било загуба на време, когато може да прескача от една връзка в друга, в търсене на жена, която ще отговаря на всеки един от невъзможните му стандарти.

Защо би си направил труда да ви спечели, когато има много момичета, които той може да има без да положи никакви усилия? Защо би прекарал седмици или дори месеци в очакване да се почувствате сигурни и спокойни, за да му се отдадете, когато може да извади късмет в първия нощен клуб? Защо би вложил цялата си енергия да ви ухажва, когато може да получи това, което иска по много по-лесен начин от някоя друга?

Но в крайна сметка, ако човекът до вас не може да чака, не е готов да се бори за вас и да ви спечели, той не ви заслужава.

За жалост, в съвременните запознанства е почти невъзможно да се чувствате специални и уникални за човека до вас, което е доста тъжно и разочароващо. Вместо това постоянно се чувствате като жена за еднократна употреба, която може веднага да се замени с друга.

КОГАТО ЛЮБОВТА СЕ ОКАЖЕ И СЪДБА - ТОВА Е ЩАСТИЕТО

Е, нека ви кажа едно: Истинската любов никога няма да ви накара да се почувствате така.

Никога няма да ви накара да се състезавате, да криете недостатъците си или да се преструвате, че сте някой, когото не сте, само за да ви харесат повече.

Разберете, когато един мъж истински ви обича, той не ви мисли за перфектна жена. Той не е сляп и вижда добре несъвършенствата ви. Въпреки това той ви обича, не въпреки вашите недостатъци, а заради тях и защото знае, че не бихте били същите без тях. Той ви обича такава, каквато сте и не би променил нещо във вас, дори ако имаше възможност.

Няма да ви лъжа: Мъжът ви е наясно, че има момичета, които може да са по-хубави, по-умни или по-интересни от вас. Въпреки това той никога не би помислил да ви замени с някоя от тях, защото вие сте единствената, за когото искрено се интересува.

Когато истинският мъж ви обича, той ви избира всеки ден и не ви кара да се съмнявате в чувствата му за секунда. Вместо това той използва всяка възможност, за да докаже, че сте единствената жена, с която някога може да бъде.

Вместо да ви сравнява с бившите му или с някои други момичета, той прави всичко, за да разберете, че нямате конкуренция в сърцето му.

Звучи твърде добре, за да е вярно, нали?

Е, нека ви кажа, че този тип мъже наистина съществуват - просто трябва да сте големи късметлийки да ги срещнете.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Не бих казал, че жените нямат характер - те просто всеки ден имат различен характер.

Хайнрих Хайне

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама