Един ден може би ще бъде късно да покажете любовта, която изпитвате към нея


Един ден може би ще бъде късно да покажете любовта, която изпитвате към нея
Снимка: iStock

Един ден ще разберете, че сте пуснали най-доброто нещо в живота си, просто защото сте били твърде страхливи, за да й покажете любовта си.

Един ден може дори да плачете, гледайки любовта на живота си в обятията на друг мъж. Един ден ще се събудите и тя вече няма да е там.

Тя ще си тръгне, защото ще е тъжна и уморена да жадува вниманието ви.

Всеки ден се бори толкова силно, за да бъде забелязана. Не виждате ли, че всичко, което иска от вас е истинска и честна любов, нищо повече? Толкова ли е трудно?

Трудно ли е да казвате „Обичам те“ всеки ден, когато се събудите? Трудно ли е да я попитате как е минал деня й, когато се прибере от работа? Трудно ли е да я целувате, докато спи, само за да й покажете любовта си?

Защото ако е така, не бива да имате нищо общо с нея. Оставете я да отиде при някой, който ще цени нейното присъствие.

Не бъдете егоистични да я държите близо, ако може да бъде по-щастлива с друг мъж.

Наистина ли искате да изгубите усмивката й и начина, по който прибира косата си, когато готви? Искате ли да дадете тази жена на някой друг, който да я обича? Мислите ли, че тя не си струва чакането?

Всичко това може да се случи, ако продължите да правите нещата по този начин. Можете да я загубите в един миг, само защото не сте се борили за нея, а с нея. Можете да загубите единствената жена в живота си, която беше готова да даде живота си за вас.

Така че, бъдете честни с нея!

НИКОГА НЕ ТРЯБВА ДА ГУБИТЕ МОМИЧЕ, КОЕТО ПРАВИ ТЕЗИ НЕЩА ЗА ВАС

Защото любовта е проста: обичаш или не обичаш. Няма трети вариант.

Помислете за това и преценете какво наистина искате от живота. Ако все още има онази стара искра между вас, покажете й я. Бъдете най-добрият й приятел, нейният любовник и нейната сродна душа. Бъдете рамото, на което може да се облегне, когато животът й стане труден.

Защото ако не го направите сега, един ден може да е късно да й покажете любовта си.

Все още не е късно да й покажете, че я обичате. Така че, направете го, без да носите маска на лицето си. Бъдете искрени с нея, дори само веднъж. Това е най-малкото, което можете да направите за жената, която ви обича.

Обичайте я от цялото си сърце, за да не я обича някой друг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама