Никога не трябва да губите момиче, което прави тези неща за вас


Никога не трябва да губите момиче, което прави тези неща за вас
Снимка: iStock

В тези дни наистина е трудно да намерите някой, с когото да споделяте невероятна химия - такава, която се основава на нещо повече от секс и смях. Рядко се среща човек, който искрено да се грижи за вас, без друга причина, освен че ви обича такива, каквито сте.

Ако имате момиче, което винаги е до вас, което ви дава време и ви предоставя всичко, което искате, не му позволявайте да си тръгне.

Ако имате момиче, което ще се появи след 5 минути, когато разбере, че имате нужда от помощ и което не проверява графика си, за да разбере дали има време за вас, вие сте късметлия!

Научете се да цените непретенциозната и безкористна любов, която тя ви дава, защото и тя е била наранена някога.

Не позволявайте тя да си тръгне, не я губете! Оценете я, докато е ваша, защото трудно се намират такива момичета и още по-трудно се запазят!

Тя помни най-малките подробности, които сте ѝ казали за себе си

Тя ви слуша внимателно и помни дори най-малката подробност, ако е важна за вас. И веднага щом има възможност, ще намери начин да ви изненада по възможно най-приятния начин.

Тя ви дава съвета, който трябва да чуете, независимо колко грубо може да звучи

Приятелите ви ще ви спестят някои неща, а родителите ви ще се опитат да намерят най-доброто в ситуацията, в която сте попаднали.

Но вашето момиче ще ви каже точно каквото трябва да чуете, дори и да не е много приятно.

Тя знае, че това е единственият начин да се справите със ситуацията, да израснете, да се учите от грешките си и да вървите напред.

КОГАТО ИСКАТЕ ДА СЕ ХАРЕСАТЕ НА НЯКОГО, ФЛИРТУВАЙТЕ С ФИНЕС

И с времето ще разберете, че това е най-доброто нещо, което някой някога е правил за вас.

Тя ви помага, когато се чувствате зле никога не ви позволява да се самосъжалявате.

Тя знае, че имате надежди и мечти. Тя разбира колко усилено сте работили, за да ги реализирате. И това е причината тя никога да не ви позволи да се откажете, когато става все по-трудно. Тя никога няма да ви позволи да се самосъжалявате и да обвинявате себе си, защото знае, че ако можете да си пожелаете нещо, можете да го постигнете!

А с нейната подкрепа и количеството упорит труд и постоянство, което влагате в нещата, да се откажете НЕ е вариант. И тя ще ви повтаря това всеки един ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Коментари


Още по темата


Още от Съвети


Реклама
Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама