Когато искате да се харесате на някого, флиртувайте с финес


Когато искате да се харесате на някого, флиртувайте с финес
Снимка: iStock/Guliver

Хората изпитват естествена нужда да флиртуват с противоположния пол, което им се струва привлекателно. Най-често правят това несъзнателно. За да постигне резултат обаче, човек трябва да се научи да флиртува професионално и с финес.

Флиртът е истинска наука. За съжаление тя не се преподава нито в училище, нито в колежа. Психолозите, обаче, дават ценни съвети за това как правилно да флиртуваме.

Изпращайте сигнали

На обществени места жените изпращат невербални сигнали на интересуващи ги мъже. Тези намеци са толкова фини, че на по-силния пол изглежда, че самите те правят първите стъпки, въпреки че всъщност попадат в капана на жените.

Колкото повече сигнали изпращате, толкова по-голям е шансът от взаимен интерес. Но, обърнете внимание, срамежливото поведение на жената привлича мъжете повече от увереността й.

ДОБРАТА КОМУНИКАЦИЯ МОЖЕ ДА СПАСИ БРАКА ВИ

Бъдете честни

Невербалните сигнали са по-важни от думите. Но когато започнете разговор, такива тънкости трябва да изчезнат.

И това важи еднакво както за мъжете, така и за жените. Ролята на нежния пол в съвременното общество се е променила донякъде, така че мъжете също очакват директност от тях, а не неясни фрази, които могат да доведат до недоумение.

Усмихнете се

Откритата и искрена усмивка е тайното оръжие, което може да накара всички около вас да ви обърнат внимание. Освен това усмивката е зараза и по този начин ще накарате обектът на желанията ви да се отпусне. Има два вида усмивки: фалшиви и истински. Можете да разчитате на успех само ако се усмихвате искрено.

Почерпете партньора си с топла напитка

Ако в кафене срещнете човек, когото харесвате и искате да впечатлите, предложете да го почерпите с  чаша топла (не силна!) напитка. А защо да го правите? Нека обясним! Температурата на напитката може пряко да повлияе на отношението на човека към този, който го е почерпил. Физическата топлина стимулира междуличностната топлина. Не знаехте за това? Следващият път не се колебайте да предложите горещо кафе на някой, към когото не сте безразлични: шансовете за успех ще се увеличат.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама