Избирай ме всеки ден или ме пусни да си тръгна


Избирай ме всеки ден или ме пусни да си тръгна
Снимка: iStock/Guliver

Аз не съм от жените, които могат да бъдат с един човек, знаейки, че са просто опция. Аз съм приоритет, а не план Б. Давам любов, която очаквам да ми отвърне и ако не я видя, не виждам смисъл.

За да ме имаш, трябва да ме избираш всеки ден или да ме пуснеш към свободата. И знам, че няма да е лесно. Всъщност, ще бъде много трудно. Ще има дни, в които не се искаме. Ще има дни, в които да ме обичаш ще бъде трудно като изкачване на планина. Но трябва да избереш мен, дори когато си изправен пред онези трудни времена. А ако не можеш, позволи ми да намеря някой друг, който би се борил за мен.

БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ - ИСТИНА ИЛИ РОМАНТИЧНА ИЛЮЗИЯ?

Не мога да обещая да бъда твоето мечтано момиче всеки ден. Някои дни ще бъда повече торнадо, отколкото слънце, повече дъжд, отколкото дъга. Но истинското свидетелство за любовта, която си струва усилията, е готовността на човек да преживее бурята.

Имам нужда да останеш, дори когато пътят е каменист. Това е активен избор, който трябва да направиш сам, но който включва и друг човек. Първата стъпка към решението да бъдеш с някого е да избереш да го обичаш. Ето защо, ако избереш това, аз ще очаквам да продължаваш да ме избираш всеки ден. В дните, в които съм рошава и с пъпка на челото, но и в онези, в които изглеждат като богиня. В дните, в които съм кисела и начумерена, но и в дните, когато не мога да спра да се усмихвам.

Избери ме. Приеми ме. Обичай ме. Без въпроси и без ограничения. Избирай ме всеки ден или ме остави да си отида завинаги...

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама