Изненадващото нещо, с което ще спасите връзката си


Изненадващото нещо, с което ще спасите връзката си
Снимка: iStock/Guliver

Много често, когато сте във връзка, рано или късно попадате в кръга на споделянето, където вие и партньорът ви делите дома си, храната си, бутилка вино, дори в банята сте заедно понякога. И това става малко плашещо, ако не го овладеете. Започвате да навлизате прекалено много в личното си пространство, но има нещо, което можете да направите, за да балансирате.

Едно нещо, което не бива да споделяте? Одеялото си.

Ако сте свикнали да спите прегърнати и под една завивка, това може да се окаже проблем, който в даден момент да се отрази негативно на отношенията ви.

Защо?

Липсата на лично пространство по време на сън, борбата за завивка, ако единият от двамата се върти повече от другия. Всички тези неща трябва да спрат, ако искате щастлива връзка.

Точно така, спането с отделни одеяла ще направи чудеса за вашето качество на съня и от своя страна за вашата връзка.

Спането със собствено одеяло ви дава по-голям контрол над вида и качеството на съня, който ще получите и очевидно е често срещана практика в скандинавските страни (където хората са много щастливи).

Така ще можете да се наспивате много по-добре, а от своя страна това ще  подобри отношенията ви. Когато сте отпочинали, гледате на света през розови очила, щастливи сте и доволни. Така виждате и партньора си по различен начин.

Той се върти прекалено много? Не е проблем, ако има свое собствено, с което може да прави каквото си поиска. Така дори ще почувствате вълна от любов, когато видите любимия си, свит в удобна поза, спящ като бебе, завит със собственото си одеяло.

Да споделяте огромна част от живота си може да бъде както много романтично, така и убийствено за връзката. Затова, опитайте да спите с отделни одеяла и ще забележите колко по-приятно е.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Отношения


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама