Как женствеността ти помага да привлечеш желания мъж?


Как женствеността ти помага да привлечеш желания мъж?
Снимка: Thinsktock/Guliver

Живеем в интересни времена за любов и изграждане на връзка. Времената на Кончита, жените, които работят по 12 часа, бързата храна, бързият секс, бързите пари, бързите коли, свалките през интернет. Времена, в които страхът от обвързване и гладът за любов достигат своите най-високи нива.

Не леки времена за нас жените, които искаме да привлечем и изградим връзка с истински мъжествен мъж и то по възможност тя да е дълготрайна.

Ако искаш истински мъжествен мъж, то този материал ще ти е от полза.

Искам да си го представиш. Как изглежда, какви качества притежава. И ако си честна със себе си, ще признаеш, че качествата, които той притежава, са да се справя сам с трудностите, да открива решения на сложни ситуации, да се стреми да постига резултати, да иска да побеждава и да е първи, да иска да защитава близките си, да иска да доминира в света на мъжете и в твоя свят.

Повечето жени в желанието си да бъдат „силни”, независими и можещи не признават и не оценяват точно тези качества, защото се страхуват от тях. И честно казано на фона на неумението да обичаме, това е разбираемо. За жените остава да заемат позиция на:

А) Мога сама да се справям, нямам нужда от теб да ми казваш какво да правя или дават съвети на мъжете, които те не искат.

Б) Държат се като мъже, за да бъдат по-харесвани и всъщност мъжете ги харесват, но само като приятелки, а не потенциални любими.

Разбирам, че една част от теб вече се бунтува и си мисли. Е, какво, да се държа като глупава, безпомощна глезла, за да се чувства добре ли?

Не. Това също няма да ти помогне да привлечеш и да изградиш силна и дълготрайна връзка с истински мъжествен мъж. Той все пак иска жена до себе си, а не дете.

Това, което е важно да разбереш, е природата на привличането и механизмите на обвързването, които провокират той да се посвети на теб.


Човешкият вид съществува в две форми: мъжка и женска. Има видове в природата, които са двуполови, други няма нужда да правят секс, за да се размножават. Но за да бъде продължен човешкият вид е нужно мъжът и жената да се съвкупяват. За да се случи това, първо е важно да има привличане между тях. А за да има привличане е важно наличието на полярност, която да създава напрежение, искра и силно желание за близост. Необходимо е наличието на мъжественост и женственост.

Когато жената се придвижва по скалата към мъжкото поведение, за нея е много трудно да привлече истински мъжествен мъж. И повтарям истински мъжествен мъж.

В привличането му, много от нас жените се фокусират върху външния вид. Външният вид е важен, много може да разбереш за жената по начина, по който се отнася към тялото си и мъжете го усещат. Но за да се изгради истинска и дълготрайна връзка е необходимо заедно с физическото привличане жената да е способна да създава и емоционална връзка.

Днес на жените им е по-лесно да създадат физическо привличане, отколкото да се свържат със сърцето на мъжа и да разбират неговите потребности и мотиватори. Защото, ние жените, е важно първо да се свържем с нашето сърце и с най-дълбоките си потребности като жени, като нуждата да се отпуснем в силата на мъжа, нуждата да се чувстваме СИГУРНИ, ИЗБРАНИ, ОБИЧАНИ, ЗАКРИЛЯНИ.

Как най-лесно да го покажеш на мъжа?

Приеми и се наслаждавай на моментите, в които той демонстрира мъжко поведение към теб, когато идва от мястото на грижа и желание да ти помогне. Това са тези, понякога дразнещи ситуации, в които иска да те защитава, казва ти какво да правиш и откровено се опитва да доминира. Внимание, не става дума да му позволяваш да прекрачва твоите граници, да те насилва или унижава. Става дума да оцениш и да се наслаждаваш на мъжкото в мъжа. Мъжете не могат да устоят на това и ще са привлечени все повече и повече.

Парадоксът е, че за това няма нужда жената да е слаба, а да е в женската си сила!

 

Източник: beinspiringwoman.wordpress.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама