Какво да му подариш за Свети Валентин


Какво да му подариш за Свети Валентин
Снимка: Thinkstock/Guliver

И ето, отново идва най-романтичното време през годината – Свети Валентин.

Влюбени лица, усмивки, сърчица, картички, изненади, любовни песни – навсякъде във въздуха се носи аромат на любов.

Ако тази година Купидон ви е уцелил със стреличка и сте пияни от любов, със сигурност с нетърпение очаквате празника. Но не трябва да забравяте, че подаръците са неразделна част от него. Вашата половинка може би вече ви е избрал нещо, с което да ви зарадва, а вие как ще го изненадате?

Избирането на подарък за мъж е малко по-трудно, но с малко повече мисъл и предвидливост, вие може да превърнете пазаруването за Свети Валентин в забавление, а резултатът да е много добър.

Ето и нашите съвети за интересни подаръци, с които да зарадвате вашата "валентинка”:

Романтичен подарък

Шоколад

Ако половинката ви обича сладкото почти колкото вас, зарадвайте го като му купите много много лакомства. За да бъде по-романтичен подаръкът, сложете шоколадовите изкушения в кутия под формата на сърце, на която може да напишете мило пожелание или да сложите ваша снимка.

Романтична картичка

За да го очаровате, може вместо да му купите картичка, да я изработите сами. Напишете някое любовно пожелание, с което да изразите любовта и признателността си. Може да включите част от текста на любимата ви песен, което определено ще го разчувства. Не мислете, че мъжете не се трогват от сантиментални подаръци, напротив!

Секси подарък

Бельо

То трябва да е много секси – това е задължително условие. Също така, не купувайте бельо само за него. Секси боксерки, на които пише: "Ти си моята Валентинка", ще го зарадват, но още по-очарован ще бъде, ако му подарите подаръка облечена само по бельо. Изберете нещо много провокативно и секси за себе си – така ще направите подарък и на двама ви. А как ще продължи вечерта – на всички е ясно.

Още секси неща

Посетете някои интересни романтични магазини, които предлагат идеи за секси подаръци за деня на Свети Валентин, включително секс игри, секс играчки, костюми, масажни масла, които да използвате заедно. Развихрете въображението си и изненадайте вашата половинка с нещо различно!

Креативен подарък

Изненада

Направете празника специален и забавен. Използвайте вашия талант и умения, за да направите нещо, което не сте правили до сега. Със сигурност има какво да разкриете на вашия любим. Ако рисувате добре, направете забавна карикатура на двама ви. Ако пеете добре, изпълнете любима песен, като може да изберете секси тоалет, с който да го оставите без думи. Така и да не може да пеете много добре, визията ви ще компенсира това. Ако може да пишете, напишете стихотворение посветено на вашата любов. Ако сте отличен готвач, направете вечеря. Какво по-хубаво от това? Нали любовта на мъжете минава през стомаха!

Специален подарък за двама

Романтична среща

Понякога подаръците са много по-хубави, когато не са опаковани. Ето защо, може да планирате специална среща за деня на Свети Валентин, вместо традиционен подарък. Изберете някое романтично място и се подгответе много добре. Може да е там, където сте се запознали за първи път или пък място, което никога не сте посещавали до сега. Това определено ще остане скъп спомен и за двама ви

Романтичен уикенд изненада за двама

Вече все повече двойки избират да прекарат празника на влюбените в усамотение, на някое интересно място. Вие най-добре знаете къде обича да ходи, но дори и да сте в началото на вашата връзка, действайте смело – мъжете също обичат да ходят на нови места, особено, ако те са спокойни, уютни и най-вече усамотени.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама