Какво говори за вас любимата ви секс поза


Какво говори за вас любимата ви секс поза
Снимка: iStock/Guliver

Понякога малките неща говорят много за човека. Какво вино предпочитате, какво бельо носите, коя зодия сте или коя е любимата ви храна – това са все неща, които издават вашия характер. Но нищо не е по-издайническо от любимата ви секс поза.

Сексът е най-интимният акт в човешкия живот. Той казва страшно много неща за вас. Начинът, по който правите секс е отражение на вашия характер. Ако сте себичен любовник, сте и себичен човек. Ако сте мързелив любовник, най-вероятно сте такъв и в живота.

Коя е вашата любима поза и какво казва тя за вас? Нека да видим:

Ездачка

Вие сте хора, които обичат да контролират. Не се страхувате да си изцапате ръцете, ако се налага. Винаги получавате това, което искате.

Вие сте самоуверени и привличате вниманието, където и да отидете. Не се плашите от отговорност. Знаете, че ако вземете юздите в свои ръце, ще бъде страхотна езда.

Кучешка

Наслаждавате се на тръпката да позволите на партньора си да мисли, че той контролира нещата... докато всъщност вие дърпате конците.

В спалнята – също както в живота – ви харесва идеята да бъдете доминирани, дори когато тайно имате надмощие. Харесва ви другите да обслужват вашите нужди, докато вие се приближите достатъчно, за да ги хванете за топките.

Искате всички да се забавляват... стига вие да свършите първи.

Лъжици

Вие обичате да ви е комфортно. Наслаждавате се на добре познатото и не ви е срам да го кажете. Обичате близостта, интимността и лекотата. Не обичате излишни сътресения.

Що се отнася до характера ви, вие сте спокойни и лесни за общуване. Вълнението не ви интересува. И знаете, че няма нищо лошо в това. Харесва ви да сте лежерни и лениви и това не есрамно.

69

Вие сте малко ретро и малко „извън нещата” – уникална, дива, автентична личност. Обичате да дарявате радост на другите, а другите – на вас.

Вие сте революционери с усет към вдъхновяващите неща. Открити и жизнерадостни, обичате да излизате извън рамките и ограниченията. Животът е твърде кратък, за да си слагаме граници.

Ножици

Вие сте наистина смели и не се страхувате от предизвикателства. Ако трябва да се спечели някаква награда, вие ще се борите на първа линия за нея.

Иновативни сте. Добре известно е, че „ножиците” не са лесна поза, но това не ви плаши. Вие сте напреднали любовници и сте усъвършенствали уменията си перфектно.

Вие сте човек с характер и силна воля и в живота нещата стават по вашия начин – също както и в любимата ви поза.

Обърната ездачка

Обичате да предоставяте хубава гледка на този зад вас. Непукисти сте и не обичате да се занимавате с чувства.

Пъргави и гъвкави сте, което вашите любовници оценяват.

Имате високо самочувствие. Чувствате се добре в кожата си и сте много самостоятелни. Нищо не е прекалено трудно за вас.

Мисионерска

Някои може да ви смятат за глупави, но това е само защото не могат да оценят вашия добронамерен и мил характер. Вие сте истински, благородни и лоялни.

Вие не се страхувате от ангажимент или интимност. Всъщност, предпочитате сериозните връзки.

Придържате се към ежедневната рутина. Нямате нужда да направите нещо лудо и диво в живота. Предпочитате спокойното море пред океана с подводни скали. Вие сте просто универсално симпатични.

Пегинг (смяна на ролите)

Обичате да пробвате нови неща. Намирате ги вълнуващи, интригуващи и страхотни. Вие сте първите, които опитват някаква нова мода.

Приятелите ви ви търсят за съвет; те знаят, че вие най-вероятно вече сте правили това, за което те се колебаят.

Обичате да контролирате във всяка ситуация. В същото време ви харесва да играете нови, нетрадиционни роли.

Прави

Обичате да се чувствате силни. Това ви прави щастливи и ви дава възможност да отстоявате превъзходството си. Харизматични сте и обикновено сте в центъра на вниманието.

Вие сте страхотни любовници, защото винаги полагате много усилия. „Мързеливи” не е думата, която ви описва. Вие сте победители и обичате да печелите

Под душа

Вие сте от най-лошия тип. Прибирайте се вкъщи.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама